Mikkelin kampus

Mikkelin kampuksella koulutetaan vastuullisia muutoksentekijöitä. Tarjolla on lähes 30 AMK- ja YAMK-tutkintoon johtavaa koulutusta, joissa opiskelee noin 4600 opiskelijaa. Kampuksella on hyvät palvelut ja erinomaiset puitteet opiskeluun ja vapaa-aikaan.

Mikkelin tutkimus- ja kehittämistoiminnalla kehitetään hyvinvointipalveluja, nuorisotutkimusta ja kiertotalousratkaisuja. Liity mukaan ja hyödynnä Mikkelin mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä! Mikkelin kampus sijaitsee noin 10 minuutin kävelymatkan päässä torilta.

Kampuskartta

Mikkelin kampus

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Patteristonkatu 3, 50100 Mikkeli

Vieraspysäköinti: Ratsurinkuja

Active Life Lab

Saimaa Stadiumi
Raviradantie 22b, 50100 Mikkeli

Mikkelin kampus 360°

Opiskele Mikkelissä

Mikkelin kampus on opiskelijamäärältään Xamkin suurin. Kampuksella opiskelee noin 4600 opiskelijaa. Mikkelissä on AMK-tutkintoja pitkälti toistakymmentä ja voit opiskella insinööriksi, metsätalousinsinööriksi, sairaanhoitajaksi, restonomiksi, sosionomiksi, terveydenhoitajaksi, tradenomiksi ja yhteisöpedagogiksi. Englanninkielisiäkin AMK-tutkintoja on kaksi ja YAMK-tutkintoja kymmenkunta.

Mikkelissä voi osaamistaan täydentää ja päivittää myös Xamk Pulsen avoimen ammattikorkeakoulun opintojaksoilla, jotka ovat avoimia kaikille.

Tutustu Mikkelin innovaatiotyöhön

Mikkelissä tehdään myös laajaa ja vaikuttavaa tutkimus- ja kehittämistyötä. Erityisen vahvaa TKI-osaamista Mikkelissä on mitattuun tietoon perustuvien hyvinvointipalvelujen kehittämisessä.  Teemme myös yhdenvertaisuuteen tähtäävää nuorisotutkimusta sekä ympäristöturvallisuuden ja kiertotalouden kehitystä.

Ravintolat ja tilat Mikkelissä

Xamkin ravintolapalveluihin kuuluu yhteensä kolme ravintolaa ja yksi kahvila Mikkelissä.

  • Ravintola Talli
  • Kahvila-ravintola Dexi (KELA-tuettu lounas)
  • Ravintola Kasarmina (KELA-tuettu lounas)
  • Kahvila Alfa

Kaikki tarjoavat Xamkin opiskelijoille, henkilökunnalle sekä muille asiakkaille lounas- ja kahvilapalveluita sekä tilaustarjoiluja.

Ravintoloiden ohella Mikkelin kampuksen viihtyisät ja nykyaikaiset tilat toimivat erinomaisesti erilaisiin tilaisuuksiin, kuten kokouksiin, koulutuksiin, ja räätälöityihin yritystapahtumiin myös suuremmille seminaaritapahtumille jopa 300 henkilölle. Kaikissa kokoustiloissamme on langaton verkkoyhteys ja monipuolinen av-välineistö valmiina.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Mikkelin kampuksesta

Mikkelin kampuksella opiskelee yli 4500 opiskelijaa, mikä tekee siitä Xamkin suurimman kampuksen.

Mikkelissä voi opiskella insinööriksi, metsätalousinsinööriksi, sairaanhoitajaksi, sosionomiksi, terveydenhoitajaksi, tradenomiksi ja yhteisöpedagogiksi. Lisäksi tarjolla on kaksi englanninkielistä AMK-tutkintoa ja noin kymmenen YAMK-tutkintoa.

Kampuksella on opintotoimisto ja hakijapalvelut, opiskelijahyvinvoinnin palvelut, kansainvälistymispalvelut, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Opiskelijakunta Kaakko, kampuskirjasto, kuntosali, liikuntasali, ulkopelikenttä ja frisbeegolf-kenttä. Myös Moasin opiskelija-asuntoja on saatavilla.

Mikkelin kampuksella tehdään TKI-työtä erityisesti hyvinvointipalvelujen, nuorisotutkimuksen, ympäristöturvallisuuden ja kiertotalouden kehittämisen aloilla.

Kampuksella on kansainvälistymispalvelut, jotka auttavat opiskelijoita osallistumaan kansainvälisiin vaihto-ohjelmiin, harjoitteluihin ja projekteihin ulkomailla.

Inspiroivia tarinoita kampuselämästä

Ota yhteyttä hakijapalveluihin

Xamkin hakijapalvelut palvelee ensisijaisesti tutkinto-opiskeluun hakemiseen liittyvissä asioissa. Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla tai verkkolomakkeellamme.

Puhelinpalvelu heinäkuussa:

  • mape klo 1013

Suomenkielinen tutkintokoulutus:

  • 044 702 8891 
  • 040 585 6610

Englanninkielinen tutkintokoulutus:

  • 040 585 6610

Yhteydenottopyyntö verkkolomakkeella: