Xamkin ravintolapalvelut

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun, eli Xamkin ravintolapalveluihin kuuluu yksi kahvila ja viisi ravintolaa Mikkelissä, Kouvolassa ja Savonlinnassa. Kaikki ravintolat tarjoavat Xamkin opiskelijoille, henkilökunnalle sekä muille asiakkaille lounas- ja kahvilapalveluita, sekä tilaustarjoiluita ja palveluja.

Kullakin ravintolalla on oma ainutlaatuinen profiilinsa. Ravintola Talli  on tunnettu lähiruokalounaista, tilaustarjoiluista ja Joutsenmerkistä. Ravintola DeXi on olohuonemainen kahvila, lounas- ja tapahtuma-stageravintola. Ravintola Kasarmina toimii pääopiskelijaravintolana Mikkelin kampuksella ja kahvila Alfa on rento kohtaamispaikka kampuksen A-rakennuksen aulassa.

Ravintola Pajassa Kouvolan kampuksella voi nauttia lounaasta tai poiketa kahville moderniin, lasiseinäiseen ravintolamiljööseen.

Ravintola Kaari Savonlinnan kampuksella palvelee monipuolisena lounas- ja kahvilaravintolana kampuksen sydämessä.

Lähialueen raaka-aineita ja paljon luomua

Ravintoloiden ruokalistoilla suositaan lähialueen raaka-aineita ja luomutuotteita. Ravintolat ovat mukana Portaat Luomuun –ohjelmassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampusten ravintolat ovat joutsenmerkittyjä ravintoloita.

Kaikki ravintolat ovat monialaisia TKI- ja oppimisympäristöjä, joiden suunnittelu- ja kehitystyössä ovat mukana eri koulutusalojen opiskelijat, opettajat ja projektihenkilöstö yhdessä ravintolahenkilökunnan kanssa. Ravintolat ovat myös aktiivisesti mukana kampusten tapahtumissa, teemoissa, esittelyissä ja kokouksissa.

Kampusravintoloiden rento ilmapiiri, iloisen mutkaton palvelu ja kotimaisuuteen tähtäävä laadukas ruokatarjonta yhdessä luovat Xamkin ravintolapalveluiden perustan.

Käy pöytään!