Nainen seisoo ruoholla ja käsi harasormin on kohotettu ylös, tavivaalla on pilviiä mutta käden kohdalla näkyy auringonvalo.

Tutkimus ja kehittäminen

Onko mielessäsi täysin uusi kehittämisidea?

Hyvinvoinnin tutkimusyksikkö Active Life Labin tehtävä on auttaa Etelä-Savon hyvinvointialan yrityksiä ja organisaatioita luomaan kasvavaa hyvinvointia. Keräämme sidosryhmiltämme jatkuvasti kehittämistarpeita ja -ideoita, joiden myötä voimme edistää kansanterveyttä sekä tutkia ja kehittää vaikuttavia hyvinvointipalveluita.

Yhdessä kehitämme ideat käytännön ratkaisuiksi

Meillä on pitkällinen kokemus projektirahoituksen hakemisesta sekä monipuolisten hyvinvointialan tutkimus- ja kehittämishankkeiden toteuttamisesta. 

Palvelemme eteläsavolaisia hyvinvointialan yrityksiä ja organisaatioita innovatiivisten ideoiden kehittämisponnistuksissa. Etsimme myös rahoitusta projektien toteuttamiseksi.

Yhteistyössä alan toimijoiden kanssa synnytämme aina jotakin uutta ja konkreettista: löydämme ratkaisuja ongelmiin ja kehitämme ideat käytännön toiminnaksi. Haemme maakunnan toimijoita jatkuvasti mukaan erilaisiin hankkeisiin. Lisäksi haemme säännöllisesti henkilöitä tutkimushankkeiden koehenkilöiksi.

Käynnissä olevat hankkeemme

Luontoa ja liikuttavia elämyksiä

Olemme mukana myös Mikkelin Kalevankankaan kehittämisessä

Sijaintimme Mikkelin Kalevankankaalla liittäää meidät vahvasti osaksi alueen kehittämistä. Kalevankangas on ainutlaatuinen yhdistelmä luontoa, liikuntaa ja elämyksiä, ja tarjoaa kävijöille monipuoliset eväät virkistäytymiseen ja hyvinvoinnin edistämiseen. Laadukkaat tutkimus- ja kehittämispalvelumme tukevat alueen liikunta-, hyvinvointi- ja elämysalojen yrityksiä kohti liiketoiminnan kasvua.