Mikkelin kaupunki ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu toteuttavat yhteistyössä alakoulujen kuudesluokkalaisille MiniMikkeli-tapahtuman jälleen maaliskuussa 2020.

MiniMikkeli on Mikkelin kuudesluokkalaisille suunnattu pelillinen oppimiskokemus yrittäjyydestä ja yhteiskunnasta. Tänä vuonna tapahtuman teemana on yhteisöllisyys.

Tapahtuman tarkoituksena on näyttää käytännönomaisesti, kuinka Mikkeli toimii. Oppilaat pääsevät kokeilemaan MiniMikkelissä, millaista on perustaa yritys sekä työskentelemään jo olemassa olevissa yrityksissä ja julkisen sektorin työpaikoissa.

Tapahtumassa kierretään MiniMikkeliä suorittaen annettuja tehtäviä pelinomaisesti Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden ohjauksessa. MiniMikkelin tuottaa Xamk yhteistyössä Mikkelin kaupungin kanssa. Tapahtuman kehittäminen ja toteuttaminen on myös osa Xamkin opiskelijoiden opintoja. MiniMinikkeli tarjoaa myös opiskelijoille harjoittelupaikkoja sekä muita opintoihin sidottuja kehittämistehtäviä. MiniMikkelin tapahtumapaikkana on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun oppimisympäristö Xinno, jonne rakentuu Mikkelin kaupunki pienoiskoossa.

Tapahtumapaikan osoite: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Xinno, Prikaatinkatu 3, MLI

Vuonna 2017 MiniMikkeli sai valtioneuvoston kanslian tunnustuksen hyvästä työstä kokeilukulttuurin edistämiseksi. MiniMikkeli  oli mukana myös marraskuussa 2017 järjestettävän EAPRIL -konferenssin Best Research and Practice Project –kilpailun kolmen parhaan joukossa.

 

 

Lisätietoja:

Jade Hirvonen, tapahtuman pääkoordinaattori
jade.hirvonen@xamk.fi, puh. 040 167 6918

MiniMikkeli sovellus

Aloita pelaaminen tästä

MiniMikkeli avautui jälleen Xamkin Mikkelin kampuksella

MiniMikkeli on yrittäjyyden ja yhteiskuntaopin oppimiskokemus kaikille Mikkelin...

JÄRJESTÄJÄT

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Suur-Savon Osuuspankki

Osuuskauppa Suur-Savo

Verohallinto

Etelä-Savon Pelastuslaitos

 

 

Mikkelin Yliopistokeskus

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta

Metsäsairila Oy

MPY

Jaa sivu