Merikaupunki Kotka on Kymenlaakson toiseksi suurin kaupunki ja tarjoaa loistavat puitteet opiskelulle

Keskustasta vain viiden kilometrin päässä olevalle Kotkan kampukselle on helppo tulla hyvien kulkuyhteyksien ansiosta.

Kotkan kampuksen koulutukset:

AMK-tutkinnot

YAMK-tutkinnot

KAMPUKSEN PALVELUT

Kampuksella kaikki tarvittavat palvelut ravintolasta ja kirjastosta terveydenhoitajaan ja psykologiin löytyvät kätevästi saman katon alta. Kampuksella on oma parkkialue.

Kahvila- ja ravintolapalveluita Kotkan kampuksella tarjoaa ammattikorkeakoulun oma Ravintola Junnu. Se palvelee opiskelijoiden ja henkilökunnan lisäksi myös ulkopuolisia lounasasiakkaita.

  • Liikuntapalvelut (liikuntasali)
  • Terveydenhoitaja
  • Opintopsykologi
  • Oppilaitospastori
  • Kirjasto
  • TKI-palvelut
  • Opiskelijapalvelut
  • Opiskelijakunta Kaakko
  • Kansainvälistymispalvelut

Kampuksen käyntiosoite:
Pääskysentie 1, Kotka

Opiskelija-asunnot

Opiskelija-asuntoja Kotkasta löytyy moneen mukaan kampuksen vierestä tai esimerkiksi keskustasta. Opiskelija-asuntoja Kotkassa tarjoaa Kotkan Opiskelija-asunnot Oy. Kotkassa opiskelija-asunnossakin voi olla merimaisema!

Kotkan kampus 360°

Kampusten kartat

Lataa kartta

Kotkan kampuskartta

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Kotkan kampus
Pääskysentie 1, 48220 Kotka

Lataa kartta

Kouvolan kampuskartta

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Kouvolan kampus
Paraatikenttä 7, 45100 Kouvola

Lataa kartta

Mikkelin kampuskartta

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Mikkelin kampus
Patteristonkatu 3, 50100 Mikkeli

Vieraspysäköinnin osoite: Ratsurinkuja

Lataa kartta

Savonlinnan kampuskartta

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Savonlinnan kampus
Savonniemenkatu 6, 57100 Savonlinna

Kotkan kaupunki

Kotka on merikaupunki kauneimmillaan

Kotka on puistoistaan, vilkkaasta kulttuurielämästään ja Meripäivistä tunnettu reilun meiningin meri- ja satamakaupunki. Kymijoki, meri, saaristot ja puistot antavat kaupungille upeat puitteet ja paljon mahdollisuuksia harrastaa ja nauttia luonnosta. Kaupungissa on noin 55 000 asukasta ja se on Kymenlaakson toiseksi suurin kaupunki. Kotkasta Helsinkiin on 136 km, Kouvolaan 56 km ja Pietariin 279.

Svengaava kaupunkikulttuuri vie mukanaan! Kotkassa yksi hienoimpia asioita on sen pitkä historia merimieskaupunkina – opiskelijat ovat tervetulleita luomaan siitä omia sovelluksiaan. Kotkansaari on kompakti urbaani keskusta – sieltä löytyy monenlaista: possokahveille kutsuva kauppatori, Kauppakeskus Pasaati, erikoisliikkeitä, ravintoloita, kahviloita, elokuvateattereita, kaupunginteatteri, valokuvakeskus, konsertteja ja ravintolakeikkoja, keilausta, akvaariotalo Maretarium, Merikeskus Vellamo museoineen ja tapahtumineen, uimahalli ja maauimala,

urheilukeskus ja tietysti upeita puistoja, rantoja ja Suomen suurin ulkogalleria, Kotkan veistospromenadi.

Karhulan keskustassa ja Jumalniemessä on monenlaista kaupallista palvelua, sinne kannattaa suunnata ainakin toripäivinä-keskiviikkona ja lauantaina.

Unohtaa ei kannata ainutlaatuista Alvar Aallon Sunilaa, joka on yksi Aallon suurimmista toteutuneista suunnitelmakokonaisuuksista.

Kotkan suuri urheiluseura- ja järjestömäärä antaa paljon harrastusmahdollisuuksia. Kärkiurheiluseurat KTP Basket ja Peli-Karhut miesten ja naisten koripallon pääsarjatasolla sekä FC KTP futiksen ykkösessä luovat urheilun tunnelmaa. Kotkan opisto ja Kotkan seudun musiikkiopisto antavat mahdollisuudet opiskeluun vapaa-ajalla. Kymi Sinfonietta, Kotkan kaupunginteatteri ja Kotkan valokuvakeskus samoin kuin muut konsertit, näyttelyt ja tapahtumat tarjoavat

kulttuurielämyksiä. Kotkassa ollaan ylpeitä myös Santalahden viiden tähden leirintäalueesta ja sen viereisestä upeasta Kotkan golfkentästä.

Paikallis- ja seutuliikenteen busseilla pääsee eri kaupunginosiin ja lähikuntiin. Helsinkiin bussit kulkevat noin tunnin välein ja taajamajuna Kouvolaan useita kertoja päivässä. Lähisaaristoon pääsee kesäisin Sapokan venesatamasta.

Jotain ihan uutta on tulossa. Kotkan historiallinen satama-alue, Kantasatama Merikeskus Vellamon ympärillä kehittyy ja lähitulevaisuuden suunnitelmissa siintää ajanvietekeskus kauppoineen, ravintoloineen ja aktiviteetteineen. Myös uusi ja moderni, aivan uudenlainen Kotkan kampus, rakennetaan lähivuosina Kotkansaarelle.

Tutustu tarkemmin Kotkaan:

 

Jaa sivu