DigiJoko tukee ja edistää naisten urapolkuja, johtajuutta sekä naisyrittäjyyttä digitalisoituvassa työelämässä.

DigiJoko -hankkeen tavoitteena on tukea ja edistää naisten urapolkuja, johtajuutta sekä naisyrittäjyyttä digitalisoituvassa työelämässä.

DigiJoko-hankken toimenpiteenä tuotamme naisjohtajuutta tukevan WoManager-valmennuksen, jossa keskitytään johtamisosaamisen kehittämiseen, liiketoiminnan uudistamiseen ja verkostojen vahvistamiseen.

WoManager-valmennus on suunnattu eteläsavolaisille naisille, jotka ovat johtavassa asemassa tai siirtymässä esimiehen, tiiminvetäjän tai johtajan tehtäviin tai ovat yrittäjiä.

Lisäksi teemme selvitystä naisjohtajuuden poluista ja taitekohdista parhaiden käytäntöjen levittämiseen ja jatkossa hyödynnettäväksi.

WoManager2-valmennus alkaa 26.4.
Lue lisää ja ilmoittaudu https://www.xamk.fi/avoimen-amkn-kurssit/womanager2-valmennus/

Katso esittelyvideo https://youtu.be/6mHAGxmahUQ

Juttuvinkki:
WoManager
auttaa naisia eteenpäin urallaan – Lumme Energia mukana edistämässä naisjohtajiensa valmiuksia. Lue lisää: https://energiaa.lumme-energia.fi/womanager-auttaa-naisia-eteenpain-urallaan/

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Pienyrityskeskuksen toteuttamaa DigiJoko – digitaalisuus, naiset ja johtaminen -hanketta rahoittaa Etelä-Savon ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta.

Lisätietoja

Kaija Villman
projektipäällikkö
040 176 4667
kaija.villman@xamk.fi

Ajankohtaista

On parempi tehdä väärä päätös tänään kuin oikea päätös huomenna

WoManager -valmennussarja on tuotettu naisten urapolkuja, johtajuutta sekä naisyrittäjyyttä digitalisoituvassa työelämässä tukevan ja edistävän DigiJoko -hankkeen toimenpiteenä. Valmennussarja on suunnattu eteläsavolaisille naisille, jotka ovat johtavassa asemassa tai siirtymässä esimiehen, tiiminvetäjän tai johtajan tehtäviin tai ovat yrittäjiä. Suositussa WoManager-sarjassa on toteutettu WoManager 1 & 2 ja YoungWoManager -valmennukset sekä Pieksämäen minivalmennus. WoManager 2 –valmennuksen viimeisen lähipäivän...

TULEVAISUUS TEHDÄÄN – VOIMME ITSE VAIKUTTAA TULEVAISUUTEEN ENEMMÄN KUIN USKOMMEKAAN

Futuristi Niko Herlin piti ajatuksia ravistelevan kurkistuksen ennakoinnin maailmaan Pienyrityskeskuksen järjestämässä aamiaistilaisuudessa. Hän esitteli käytännön keinoja ja työkaluja ennakoinnin systemaattiseksi hyödyntämiseksi yrityksissä. Aihe kiinnosti ja paikalla oli runsaslukuinen joukko yritysten väkeä. Pääteemoina olivat tulevaisuuskuntoisuus ja muutoskuntoisuus Hänen mukaansa meidän tulee ajatelle ja puhua tulevaisuudesta monikossa, erilaisista mahdollisista ja toivottavista tulevaisuuksista ja vaihtoehtoisista onnistumisen menetelmistä. Valitettavasti...

Faktat

DigiJoko - digitaalisuus, naiset ja johtaminen

01.03.2017 – 28.02.2019

Toteuttajat

Hallinnoija: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Muut kumppanit: Etelä-Savon ELY-keskus

Tutkimuskeskus: Pienyrityskeskus

Budjetti

Kokonaisbudjetti: 275 000 €

Xamkin osuus kokonaisbudjetista: 52 500 €

Rahoittaja ja päärahoituslähde: Etelä-Savon ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta