Yrityksen hyöty hanketoimintaan osallistumisesta: parempikatteinen yritystoiminta, asiakasymmärrys ja digitaalisten toimintaympäristöjen hyödyntäminen

Tavoitteet

1. Kymenlaakson yrittäjyyden uudistaminen

2. Kilpailukyvyn kasvattaminen ja uuden yritystoiminnan synnyttäminen

3. Kehittää selkeä törmäyttämismalli ja arvoverkosto monialaiseen yrittäjyyden kasvuun

TOIMENPITEET

Työpajakonsepti, sisältönä:

1. Asiakkaan palvelupolut =>

2. Oman bisneksen tuotteistaminen =>

3. Yrityksen digitaalinen tarinallistaminen =>

4. Myyntiosaaminen verkossa ja H2H =>

5. Yhteiskokeilut eri toimintaympäristöissä

3 Työpajasarjaa vuonna 2019

TULOKSET

Parempikatteinen yritystoiminta

Asiakasymmärryksen lisääntyminen

Digitaalisten toimintaympäristöjen hyödyntäminen

Lisätietoja

Projektipäällikkö
Riku Happonen
044 702 8238
riku.happonen@xamk.fi

XENTRE-MOBIILISOVELLUS VERKOSTOITUMISEEN YLI TOIMIALARAJOJEN

Xentre B2B App -mobiilisovellus on viestintäkanava yrittäjältä yrittäjälle Kymenlaakson maakunnassa. Luova Yritysgeneraattori – EAKR hankkeemme tavoitteena on luoda maakunnallinen törmäyttämismalli yrittäjille yli toimiala- ja kaupunkirajojen. Sovelluksessa voi viestitellä tai soitella profiilista toiseen pelkästään sähköpostikirjautumisella. Sovellus on käyttäjille ilmainen. Päätavoite on madaltaa yrittäjien yhteydenottoa toiseen yli toimialarajojen ja vähentää sähköpostin määrää. Sovelluksen voi ladata Google Playsta ja App Storesta.

Lataa sovellus

Xentre Käytössä Kasvuun tapahtumassa 19.11.2019

Ilmoittaudu Kasvuun-tapahtuman Business Treffeille Xentren kautta!

Xentressä on aikataulu-välilehti, jonka kautta pääset ilmoittautumaan treffeille. Etsi Kasvuun-tapahtuma välilehdeltä Business-treffit. Saat treffiaikataulun sovelluksen ilmoituksena tapahtuman aikana. Ohjeet sovelluksen käyttöönottoon:

Sovelluksen lataaminen

Xentre-sovellus on saatavissa Google Play ja App Store kaupoista, eli se toimii iPhonella ja Androidissa. Sovelluksen lataaja saa sen käyttöönsä heti latauksen jälkeen. Aluksi sovellus pyytää tekemään profiilin, johon käyttäjä saa tehdä lyhyen 1-4 lauseen pituisen esittelytekstin, oman nimensä ja omat vahvuusalueet esimerkiksi some-markkinointi.  Vahvuusalueet tulisi valita sen mukaan missä asioissa haluaa toisten ottavan yhteyttä. Omien vahvuusalueidensa avulla tai kuvaavien tägien avulla käyttäjä pystyy hakemaan sovelluksesta itseä kiinnostavia kontakteja ja näin verkostoitumaan tehokkaammin häntä kiinnostavien toimijoiden kanssa.

Profiili on sovelluksen ladatessa aluksi piilotettuna, joten se pitää asettaa sovelluksen käyttöönoton jälkeen näkyväksi asetukset-välilehdeltä kohdasta ”piilota profiili”.

Viestit ja puhelut

Xentre-sovelluksessa käyttäjä pystyy profiilin tehtyään soittamaan ja lähettämään yksityisviestejä valitsemilleen kontakteille. Soittoja pystyy tekemään vain niille henkilöille, jotka ovat sovelluksessa online-tilassa. Sovellusta käyttäessä on hyvä muistaa laittaa itsensä online-tilaan siksi ajaksi, kun päivän aikana haluaa ottaa puheluita vastaan sovelluksen kautta. Online-tila asetetaan asetukset välilehdeltä.

Sovelluksessa on myös ryhmäviesti-toiminto, jonka avulla voit halutessasi itse tehdä oman ryhmän vaikkapa alueesi yrittäjistä, joiden kanssa teillä on yhteinen projekti meneillään. Voitte turvallisesti keskustella haluamistanne asioista. Sovellus ei seuraa yksittäisiä viestejä ja ne eivät tallennu minnekään muualle kuin sinulle keskustelukumppaneillesi.

Sovellus on luotu käytettäväksi mobiilissa, joten se toimii vain iPhone- ja Android-laitteilla. Lataa täältä Xentre iPhonelle tai Androidille ja liity verkostoon!

Faktat

Luova Yritysgeneraattori

01.10.2018 - 31.05.2020

Toteuttajat

Hallinnoija: Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy, Xamk

Painoalat: Luovat alat

Budjetti

Kokonaisbudjetti: 235 206 €

Rahoittaja ja päärahoituslähde: Hämeen ELY-keskus, yritysten toimintaympäristön kehittämisavustus

Jaa sivu