Melumittauspalvelut

Tarvitsetko tietoa esim. meluntorjunnan tai maankäytön suunnittelun perustaksi? Onko ympäristövaikutusten selvittäminen ajankohtaista tai oletko hakemassa ympäristölupia?

Tarjoamme melumittauspalveluja teollisuuden, kuntien ja kaupunkien tarpeisiin. Akkreditoidut mittauksemme todentavat melutason puolueettomasti ja mahdollistavat lupavelvoitteiden täyttämisen.

Melumittauspalvelut KymiLabsilta nopeimmillaan jopa viikossa

Laadukkaiden palveluidemme tukena on FINAS-akkreditointipalvelun myöntämä akkreditointi. Olemme akkreditoitu testauslaboratorio T197 /SFS-EN ISO/IEC 17025 ja akkreditoidut menetelmämme löytyvät FINASin sivuilta.

Palvelumme hintalaatu-suhde on kohdillaan ja saatavilla nopeimmillaan viikossa. KymiLabs sijaitsee Kotkassa, mutta toimimme koko Suomen alueella. Autamme mielellämme löytämään tarpeitanne vastaavan palvelun. Torjutaan yhdessä meluhaittoja ja parannetaan samalla suhteitanne sidosryhmiin!

Meillä on myös akkreditoidut päästömittauspalvelut ja betonintestauslaboratorio sekä CE-merkintäpalvelut jatkuvalämmitteisten saunan puukiukaiden tyyppistestaukseen. Tutustu koko palvelutarjontaamme sekä tutkimus- ja kehitystoimintaamme! 

Laajat melumittauspalvelut käytettävissäsi

Saat meiltä luotettavasti: 

  • Melutason mittaukset melulle altistuvassa kohteessa tai melua aiheuttavan kohteen läheisyydessä
  • Ympäristömelumittaukset (teollisuus, rakennustyömaat, kaivostoiminta, murskaus ja louhinta) 
  • Melumallinnus CadnaA ympäristömelun mallinnusohjelmistolla (Saatavilla pian!)

Teemme myös melutasojen kartoituksia, joita tarvitaan mm. ympäristöluvan hakuprosessissa tai kaavoituksen suunnittelutyön tueksi. Melutasoja verrataan valtioneuvoston päätöksessä (VNP 993/92) annettuihin ohjearvoihin. Lisäksi selvitykseen voi sisältyä meluntorjunnan tarpeiden ja toimenpiteiden arviointia.

Tekemämme mittaukset täyttävät viranomaisten vaatimukset ja laatukriteerit. Käytössämme on moderni mittauslaitteisto ja takanamme on pitkä kokemus alalta.

Akkreditoidut mittaukset teollisuuslaitoksille

Laadukkaiden palveluidemme takana on FINAS-akkreditointi ja me panostamme palveluidemme luotettavuuteen ja puolueettomuuteen.

Meidän akkreditoituihin menetelmiimme kuuluvat teollisuuden ympäristömelumittaukset ja sisämelumittaukset.

Ympäristömelun mittauksessa KymiLabs täyttää akkreditointivaatimuksena olevissa standardeissa (ISO 1996-1, ISO 1996-2) ja ohjeessa (Ympäristöministeriön ohje 1/1995) kuvatut vaatimukset.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme, jotka auttavat valitsemaan parhaat menetelmät tarpeidesi mukaan!

Ota yhteyttä!

Puhelin
+358447028291
Sähköposti
Antti-Ville.Heikkinen@xamk.fi
Yksikkö
Kymilabs

Melumittauspalvelut

Antti-Ville Heikkinen
Laboratorioinsinööri
+358447028291
Antti-Ville.Heikkinen@xamk.fi
Puhelin
+358407368651
Sähköposti
Hanna-Kaisa.Koponen@xamk.fi
Yksikkö
Kymilabs
Hanna-Kaisa Koponen
TKI-yksikön johtaja
+358407368651
Hanna-Kaisa.Koponen@xamk.fi