Viihtyisät työskentely- ja kokoustilat Kotkan ydinkeskustassa

osoitteessa Kirkkokatu 20

tervetuloa

Tilat ja niiden käyttö

Xlab tilat on tarkoitettu Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin TKI-toimijoiden, yhteistyöyritysten sekä opiskelijayrittäjien käyttöön. Tiloihin ovat tervetulleita työskentelemään opiskelijayhteisöt, opiskelijoiden (ja henkilökunnan) omat yritykset. Tilaa on myös mahdollista käyttää yritysten ja opiskelijoiden yhteisten projektien työstöön.

Tilakokonaisuuteen kuuluu avara päähuone, keittiö sekä pari pienempää ja rauhallista Co-Working tilaa. Avoimessa tilassa voi pitää aamukahvitapaamisia ja workshoppeja. Tiloista löytyy keittiö, jossa voit säilyttää ja lämmittää lounaasi ja keittää kahvit.​ Xlabilta löytyy erillisiä työhuoneita, jotka mahdollistavat rauhassa työskentelyn. Tilat ovat varattavissa erikseen.

TUTUSTU TILOIHIN

TOIMINTAOHJEET

Tilavaraukset tehdään Xamkin Peppi -järjestelmän kautta. XLab tilan löydät Pepistä Kotkan kampuksen neuvottelutiloja hakemalla.

HUOM! Ovikoodi tulee pyytää hyvissä ajoin heti varausta tehdessä sähköpostitse Xlabin yhteyshenkilöltä:

  • heidi.sjogren@xamk.fi
  • erna.gronow@xamk.fi

Sinulla tulee tässä vaiheessa olla varauksen yhteydessä yhteyshenkilöltä pyytämäsi kulkukoodi. Avaa linkki, näppäile koodi ja koputa oveen kolme kertaa – ovi avautuu.

HUOM!

Jos olet yksin tiloissa tai viimeinen poistuja, tarkista että kaikki ikkunat ja takaovi ovat kiinni kun lähdet. Pois lähtiessä laita hälytys päälle (saat ohjeet varauksen yhteydessä) Huom, ota kaikki kassit mukaan ja ulkovaatteet päälle, ole valmiina ovella! Kun laitat hälytyksen päälle sinulla on ainoastaan 30 sekuntia aikaa lähteä ulos. Jos on ongelmia, laita nopeasti hälytys pois päältä (taas vihreä talo-nappi ja 3108).

 

Muista lukea läpi seuraava osio ” Huomioi tilojen hälytysjärjestelmä”

Sisään tullessa tuulikaapissa vasemmalla seinällä on hälytysjärjestelmän pieni valkoinen hallintapaneeli. Paina ”vihreä talo” nappia ja 3108. Laite piippailee hetken, jonka jälkeen hälytys menee pois päältä. Tämän jälkeen voit liikkua vapaasti tilassa.

Voit myös halutessasi laitaa ulko-oven mekaanisen kielekkeen yläpuolella olevan napin ala-asentoon, jolloin ovi ei ole lukittuna, mikäli tilaan on tulossa isompi määrä osallistujia. Muuten tilan ovea kannattaa turvallisuussyistä pitää lukittuna.

Jos kesken tilaisuutta on esimerkiksi lounastauko ja tila jää tyhjilleen, ei ole tarvetta laittaa hälytystä päälle. Oven lukkoon laittaminen riittää lyhyen poissaolon ajaksi.

KEITTIÖ: Muista jättää keittiö siistiksi seuraaville XLAB-vierailijoille.

PÄÄHUONE: Siivoa roskat ja mahdolliset kahvittelun jälkeiset välineet pois päähuoneesta. Palauta käyttämäsi laitteistot ja kaapelit omille paikoilleen. Varmista että huone jää siistiksi seuraaville.

CO-WORKING TILAT: Siivoa roskat ja mahdolliset kahvittelun jälkeiset välineet pois päähuoneesta. Palauta käyttämäsi laitteistot ja kaapelit omille paikoilleen. Varmista että huone jää siistiksi seuraaville.

Sammuta valot ja varmista että ovi lukkiutuu poistuessasi!

XLabissa on Xamk:n henkilökunnan langaton verkko. Tilasta löytyy myös XLab Guest verkko vierailijoille, jonka salasana löytyy tilassa olevilta tauluilta. Tilassa on käytössä datatykki ja valkokangas, sekä pieni tulostin.

Xlab tiloja hallinnoi Xentre

Yritysten liiketoiminnan kehittäjätiimi Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Xamkissa on Xentre, joka kokoaa tarjoamamme palvelut ja tuottaa niitä yritysten tarpeisiin. Xentren kautta löydät mm. yrityksille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille suunnattuja maksuttomia koulutuksia, tapahtumia sekä valmennuksia – sekä verkostoitumista ja kokeiluja tukevia avoimia oppimisympäristöjä. Ammattikorkeakoulumme tarjoaa myös ideat lentoon saavaa opiskelijayhteistyötä!

Lue lisää

yhteyshenkilöt

Erna Gronow
Projektipäällikkö
040 688 6919
erna.gronow@xamk.fi

Heidi Sjögren
Tutkimusryhmäpäällikkö
044 702 8526
heidi.sjogren@xamk.fi

osoite