Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk on hyvä työpaikka

Haluamme, että Xamkiin on mukava tulla töihin. Henkilöstön hyvinvointia edistetään yhdenvertaisella, tasa-arvoisella ja oikeudenmukaisella työyhteisöllä.

Osaamista, näkemystä, ketteryyttä, rohkeutta, tuloksia

Xamkissa pääset kehittämään Kymenlaakson ja Etelä-Savon elinvoimaa yhdessä työelämän ja muiden kumppaneidemme kanssa.  Henkilökohtaiseen ammatilliseen kehittymiseen ja työyhteisön kehittämiseen tarjoamme  koulutuksia, kehittämispäiviä ja ilmaisia opintoja Xamkin avoimessa ammattikorkeakoulussa.

Hyvät henkilöstöedut

Henkilöstöllä on käytössä laajennettu työterveyshuolto, johon sisältyy mm. erikoislääkäripalveluita työterveyshuollon toimintasuunnitelman mukaisesti. Työfysioterapeutin palvelut ja kuntosalit ovat myös henkilöstön käytössä.

Tuemme työntekijöiden liikunta- ja kulttuuriharrastuksia enintään 200 € / työntekijä / vuosi, Smartum-saldona.

Xamkin järjestämä avoin amk-koulutus on työntekijöille maksutonta. Lisäksi työntekijöiden opintoja tuetaan antamalla ammattitaitoa kehittävään koulutukseen työaikaa.

Työntekijät voivat ruokailla kampusten ravintoloissa alennetulla hinnalla ja taukotiloissa on ilmainen aamu- ja iltapäiväkahvi/-tee.

Menestymme tuntemalla huomisen jo tänään

 

Hae avointa työpaikkaa

Töissä Xamkissa

Projektipäällikkö Meri Valta pääsee innostamaan nuoria yrittäjyyteen

Lue Merin uratarina

Viestintäsuunnittelija Heli Kauppisen mielestä parasta Mikkelissä on ihmiset

Lue Helin uratarina

Xamkissa on vahva tulevaisuussuuntautuneisuus, iso TKI-toiminta, ja avoin kehittämis- ja kokeilukulttuuri. Nämä ovat erityisesti tällä nopeasti kehittyvällä tietotekniikka-alalla tekijöitä, jotka muodostavat kehittämiseen ja kehittymiseen kannustavan työympäristön. Työyhteisö on kannustava, avoin ja avulias. Meillä on osaava henkilöstö ja asiantuntemusta arvostetaan. IoT (Internet of Things) –aiheisilla opintojaksoilla rakennamme opiskelijoiden kanssa erilaisia älylaitteita ja käyttöliittymiä niille. Näiden projektien parissa pääsee kehittämään uusia, joskus villejäkin ideoita. Lisäksi näissä projekteissa ei ole malliratkaisuja, joten se pitää myös opettajan hereillä.

 

Timo Hynninen, Tietotekniikan ja ohjelmistoalan lehtori ja koulutusvastaava

 

Osaava henkilöstö

Haluatko tietää lisää Xamkista?

Olemme vastuullisen hyvinvoinnin, teknologian ja luovan talouden korkeakoulu, jonka kampuksena on koko maailma.
Kivijalkoina toimivat Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Savonlinna.

Innostamme uuden oppimiseen ja tutkimiseen tulevaisuussuuntautuneella koulutuksella, joka synnyttää uusia ammatteja ja uudistaa osaamista.

Luomme uutta yrittäjyyttä. Vaikuttavaa tutkimus- ja kehittämistyötä teemme neljällä vahvuusalalla.

Katso avainluvut, strategiset tavoitteet ja muuta tietoa Xamkista