Jätämme kädenjälkemme sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Tahdotko sinä jättää omasi?

Paras tapa tuntea huominen on luoda se itse. Siksi tuomme yhteen huomisen tekijät. Meillä voit tehdä vaikuttavaa työtä, jonka tulokset näkyvät yhteiskunnassa ja tulevaisuuden työelämässä.

Xamkissa koulutetaan, tutkitaan ja kehitetään tulevaisuuden työelämää neljän kampuksen ja maailmanlaajuisen verkoston voimin. Yhdistämme tiedon ja uteliaat mielet.

Työskentelemme yhdessä tiedon ja tutkimuksen eteen uutta oppien ja toisiamme kirittäen. Luotamme haluusi laittaa kaikki likoon huomisen puolesta ja kokeilla rohkeasti uutta. Luotamme myös kykyysi oppia vastoinkäymisistä. Se on tapamme ansaita sinun luottamuksesi.

Meille on päivänselvää, että voimme suunnitella omaa työtämme. Lisäksi arvostamme myös vapaa-aikaa. Lupaamme, että voit antaa itsestäsi parasta molemmille.

Tervetuloa yhteisöömme

  • Meitä xamkilaisia on yli 13 000 Kotkan, Kouvolan, Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla.
  • Työntekijöitä on lähes 1 000 ja opiskelijiota reilut 12 000.
  • Meillä on hyvät henkilöstöedut: laaja työterveyshuolto sekä liikunta-, hieronta-, kulttuuri-, työmatka- ja polkupyöräedut.
  • Työntekijänämme voit opiskella veloituksetta Xamkin avoimessa ammattikorkeakoulussa.
  • Kohtelemme kaikkia tasa-arvoisesti ja yhdenvertaisesti.
  • Pidämme huolta, että opiskelussa ja työssä on hyvä olla.
  • Teemme työtä paremman huomisen hyväksi vastuullisesti.

Hae avointa työpaikkaa

Xamkissa kesätöissä

Xamkissa avautuu jälleen lukuisia kesätyöpaikkoja maanantaina 29.1.2024. 

Katso tästä viime vuoden kesätyöntekijöiden kokemuksia.

Yhteisöpedagogiksi kesäkuussa 2023 valmistunut Senna työskenteli viime kesän ajan viestintäassistenttina Eduficationilla, joka on yksi Xamkin koulutuspalveluista. Eduficationilla Sennan kesätyötehtäviin kuului muun muassa valokuvaus ja kuvapankin kasaaminen, sosiaalisen median sisällöntuotanto sekä muiden juoksevien viestintäasioiden hoitaminen omien työtehtävien lomassa.

Sennan mielestä viestintäassistentin työtehtävässä mukavinta ovat eri kaupungeissa järjestetyt kuvauspäivät, jotka pitävät työn mielenkiintoisena ja vaihtelevana. Viestintäassistentin työtehtävien perusteella Senna suosittelisi työtä ihmiselle, joka on luova, osaa työskennellä itsenäisesti ja hallitsee sosiaalisen median eri kanavat ja trendit.

Töissä Xamkissa

Insinöörit Anu ja Vesa hyppäsivät lehtoreiksi Xamkiin – työ ylitti kaikki odotukset: ”Vaikea kuvitella toista yhtä merkityksellistä työtä”

Lue Anun ja Vesan uratarinat

Osaava henkilöstö

Haluatko tietää lisää Xamkista?

Olemme vastuullisen hyvinvoinnin, teknologian ja luovan talouden korkeakoulu, jonka kampuksena on koko maailma.
Kivijalkoina toimivat Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Savonlinna.

Innostamme uuden oppimiseen ja tutkimiseen tulevaisuussuuntautuneella koulutuksella, joka synnyttää uusia ammatteja ja uudistaa osaamista.

Luomme uutta yrittäjyyttä. Vaikuttavaa tutkimus- ja kehittämistyötä teemme neljällä vahvuusalalla.

Katso avainluvut, strategiset tavoitteet ja muuta tietoa Xamkista