Maaseudun makumuistot tuotteiksi -infotilaisuus

Tervetuloa kuulemaan ruokamatkailun ajankohtaisia kuulumisia! Kerromme myös ruokatuliaisten pilotoinneista, joihin etsimme mukaan yrityksiä Etelä-Savosta ja Kymenlaaksosta. Pilotointi mahdollistaa yritysten ruokalahjoiksi soveltuvien tuotteiden kehittämisen. Tilaisuus järjestetään Teamsissa.

 

KENELLE: Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Etelä-Savon ja Kymenlaakson elintarvikejalostajat sekä matkailu- ja ravitsemisalojen yritykset.

AIKA JA PAIKKA: Maanantai 16.1.2023 klo 15.00-16.30, Teams. Linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostiin lähempänä ajankohtaa.

 

OHJELMA: 
  • Ajankohtaista Etelä-Savon ruokamatkailusta, TKI-asiantuntija Taina Harmoinen, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu 
  • Paikallisten ruokatuliaisten tuotteistaminen, projektipäällikkö Tiia-Mari Eilola, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu 
  • Saimaa European Region of Gastronomy -kuulumisia, hankeasiantuntija Anu-Anette Varho, Etelä-Savon maakuntaliitto
  • Aikaa keskustelulle ja kysymyksille

 

ILMOITTAUDU MUKAAN! Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostiin lähempänä ajankohtaa.

 

Lapin ELY-keskus on myöntänyt harvaan asuttujen alueiden matkailuhankkeisiin varatusta määrärahasta avustusta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun  Paikallisten ruokatuliaisten tuotteistaminen -hankkelle, joka vastaa tämän tilaisuuden järjestämisestä.