löydä oma polkusi suomessa!

 

Tämä on sivu sinulle, joka olet muuttanut ulkomailta Suomeen ja etsit itsellesi koulutusmahdollisuuksia. Etsitpä sitten uutta tutkintoa, tai haluat opiskella päästäksesi sujuvasti suomalaiseen työelämään, olemme täällä tukemassa sinua matkallasi.

Astu sisään ja tutustu verkkosivustomme tarjoamiin mahdollisuuksiin!

SAIRAANHOITAJIEN LAILLISTAMISVÄYLÄ

Voit hakea sairaanhoitajan laillistaminen Suomessa -koulutukseen jos sinulla on jos sinulla on soveltuva sairaanhoitajan diploma- tai bachelor-tutkinto EU- tai ETA-maiden ulkopuolelta ja vähintään A2-tason suomen kielen taito. Koulutuksen käytyäsi voit hakea Valviralta vahvistusta tehdäksesi sairaanhoitajan työtä Suomessa tai muualla EU:n alueella.

Xamk järjestää laillistamisväylän koulutuksia Kotkassa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Koulutukset alkavat syyskuussa 2024.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Etsitkö uutta tutkintoa?

Jos haluat opiskella itsellesi kokonaan uuden tutkinnon, voit ensin esimerkiksi opiskella Löydä oma alasi -opintojaksoilla, hakea suomenkieliseen valmentavaan koulutukseen, ilmoittautua polkuopintoihin tai hakea suoraan tutkinto-ohjelmiimme.

Haluatko täydentää osaamistasi?

Jos tavoitteenasi on tutkinnon sijaan kehittää osaamistasi muilla tavoin, meillä on siihen tarjolla paljon mahdollisuuksia. Tutustu esimerkiksi suomen kielen ja kulttuurin sekä yrittäjyyden opintoihin!

Etsitkö uutta tutkintoa?

löydä oma alasi -opinnot

Jos vielä mietit, mikä ala voisi sopia sinulle, niin Löydä oma alasi -opintojaksoilla opit muun muassa tunnistamaan omia vahvuuksiasi ja mielenkiinnon kohteitasi alaa kohtaan, ja arvioimaan alan soveltuvuutta sinulle. Klikkaa linkkiä, rullaa sivulla alaspäin ja näet tarjontamme.

Lue lisää

tummatukkainen nainen ja mies hymyilevät

KORKEAKOULUOPINTOIHIN VALMENTAVA KOULUTUS MAAHANMUUTTAJILLE

Koulutus on tarkoitettu maahanmuuttajille, joiden tavoitteena on hakea eri alojen opintoihin suomalaiseen ammattikorkeakouluun tai yliopistoon. Opiskelu tapahtuu suomeksi.
Lue lisää

polkuopinnot

Polkuopinnot tarkoittavat valitun koulutuksen ensimmäisen vuoden opintojen suorittamista avoimessa ammattikorkeakoulussa. Polkuopiskelijana suoritetut opinnot antavat oikeuden hakea avoimen väylän haussa tutkinto-opiskelupaikkaa Xamkissa.
Lue lisää

keltapaitainen ja silmälasipäinen nainen on kannettavan tietokoneen ääressä

keltapaitainen mies ja Xamk-huppari päällä oleva mies keskustelevat

tutkinnot

Onko tavoitteenasi amk- tai yamk-tutkinto? Käytännönläheisiä, työelämän tarpeesta syntyneitä tutkintokoulutuksia on Xamkissa noin 80.
Lue lisää

Haluatko täydentää osaamistasi?

 

suomen kieltä ja kulttuuria

Opiskele suomen kieltä ja kulttuuria tai paranna korkeakouluvalmiuksiasi Xamk Pulsen avoimen AMK:n opintojaksoilla. Klikkaa linkkiä, rullaa sivulla alaspäin ja näet tarjontamme teemaan liittyen.
Lue lisää

yrittäjyyden asiantuntijuusreitti englanniksi

Xamk Pulsen yrittäjäksi aikovan asiantuntijuusreitti on suunniteltu tukemaan menestymistäsi toimialasta riippumatta. Tämän reitin opinnot ovat englanniksi.
Lue lisää

yksilölliset asiantuntijuusreitit suomeksi

Xamk Pulsen asiantuntijuusreitit on suunniteltu tukemaan menestymistäsi toimialasta riippumatta. Tarjoamme monipuolisen valikoiman opintojaksoja, joiden avulla saat uusimman tiedon ja asiantuntijoiden opit käyttöösi. Teemoitetuille reiteille on koottu sisällöllisesti toisiaan tukevia opintoja.
Lue lisää

diploma of higher education in tourism and service business management, 60 op

Hanki osaamista nopeasti kasvavalla matkailualalla! Tämä englanninkielinen korkeakouludiplomi koostuu 3 moduulista ja yhteensä 12 opintojaksosta, jotka voit aloittaa nonstoppina ja suorittaa omaan tahtiisi. Opintojaksot ovat maksuttomia.

Lue lisää

kaksi miestä luonnossa retkikeittimen kanssa

neljä ihmistä katsoo tietokonetta istuen

Introduction to Video Games Creation, 35 Op

97 % osallistujista suosittelisi tätä englanninkielistä Introduction to Video Games Creation -opintokokonaisuutta! Opinnot ovat maksuttomia!
Lue lisää

Lisää mahdollisuuksia ja tietoa

Ukrainasta paenneille

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu osoittaa solidaarisuutta Ukrainan sotaa paenneille. Xamk tarjoaa useita eri opiskelumahdollisuuksia ukrainalaisille.

Lue lisää

Faktoja Suomesta

Täältä löydät tietoa Suomesta, suomalaisesta kulttuurista ja suomalaisesta koulutusjärjestelmästä englanniksi.

Lue lisää

Xamk Pulse avoin AMK

Täältä löydät lisätietoa Xamk Pulsesta ja lisää Pulsen tarjontaa.

Lue lisää

Eduficationin mikrokurssit

Tarjoamme yksilöille mikrokursseja, joiden aihepiirit vaihtelevat ilmastonmuutoksesta itsensä kehittämiseen ja kaikkeen siltä väliltä.

Lue lisää

YHTEYSTIEDOT

Täältä löydät yhteystietomme

ota yhteyttä