Tervetuloa opiskelemaan Xamkiin!

Kysyttävää opintojen aloituksesta?

Koulutusten yhteyshenkilöt vastaavat opintojen sisältöön liittyviin kysymyksiin ja opintotoimisto auttaa yleisissä opiskeluun liittyvissä asioissa. Yhteystiedot löydät koulutuskohtaisista ohjeista sivun alaosasta.

Hakijapalvelut neuvoo opiskelupaikan vastaanottamiseen ja todistuskopioiden lähettämiseen liittyvissä asioissa.

Uuden opiskelijan infopaketti

Opiskelijavalinnan tulosten julkaisu

Todistusvalinnan tulokset julkaistaan viimeistään 18.10.2023 ja kaikki yhteishaun tulokset viimeistään 24.11.2023.

Xamkin koulutusten omien valintakokeiden ja valintatapojen sekä yamk-koulutusten tuloksia julkaistaan koulutuskohtaisesti sitä mukaa, kun tulokset valmistuvat. Saat sähköpostitse ilmoituksen sekä Opintopolusta että Xamkin hakijapalveluista, kun sinut on hyväksytty opiskelemaan Xamkiin. Seuraa hakutoiveidesi valinnan tulosten etenemistä Oma Opintopolku -palvelussa.

Kun kaikki yhteishaun valinnan tulokset on julkaistu, saat sähköpostiisi yhteishaun tuloskirjeen. Tuloskirjeessä sinulle kerrotaan valintamenestyksesi kaikkien hakutoiveidesi osalta.

Opiskelijoita voidaan valita varasijoilta 12.12.2023 klo 15 saakka. Huomioi, että kaikissa koulutuksissa varasijat eivät ole käytössä tai niiden määrä voi olla rajattu.

Yhteishaussa olet asettanut hakutoiveesi mieluisuusjärjestykseen ja sinulle voidaan tarjota haussa korkeintaan yhtä opiskelupaikkaa. Paikkaa tarjotaan hakutoivejärjestyksessä ylimmästä koulutuksesta, jossa pisteesi riittävät valintaan.

Jos tulet valituksi

 • ensimmäiseen hakutoiveeseesi: voit ottaa opiskelupaikan vastaan heti. Jos tulet valituksi todistusvalinnassa sinun ei tarvitse osallistua enää valintakokeisiin.
 • alemmista hakutoiveistasi: voit ottaa opiskelupaikan vastaan vasta, kun kaikki yhteishaun tulokset on julkaistu.

AMK-valintakokeeseen osallistuneella on oikeus tarkastella omia valintakoetietojaan 14 vrk:n muutoksenhakuaikana, joka alkaa valinnan tulosten julkaisemisesta.

Hakija voi tarkastella omia koevastauksia, oikeita vastauksia ja koekysymyksiä valvotusti sen ammattikorkeakoulun tiloissa, johon hän on joko hakenut tai jossa hän on osallistunut valintakokeeseen.

Xamkissa valintakoetietoja voi tarkastella ajanvarauksella (max. 30 min) Kouvolan tai Mikkelin kampuksella.

Kouvolan kampus: 29.11, klo 9-15 välisenä aikana

Mikkelin kampus: 28.11, klo 9-15 välisenä aikana

Ajanvaraus on tehtävä viimeistään edellisenä arkipäivänä ennen haluttua ajankohtaa soittamalla Xamkin hakijapalveluihin: p. 044 702 8891 tai 040 585 6610 (ma-pe klo 9–15).

Tietoa muutoksenhausta opiskelijavalintapäätökseen löydät täältä.

Valintakoepisteet-palvelu

Näet AMK-valintakokeesta saamasi osiokohtaiset pisteet kirjautumalla Valintakoepisteet-palveluun.

Opiskelupaikan vahvistamisen kolme vaihetta

Vahvista sinulle tarjottu opiskelupaikka 1.12.2023 klo 15 mennessä.

 • Ota opiskelupaikka vastaan ja ilmoittaudu läsnä- tai poissaolevaksi opiskelijaksi Oma Opintopolku -palvelun kautta.
 • Jos sait opiskelupaikan varasijalta 24.11. jälkeen tai lisähausta, ota opiskelupaikka vastaan 7 vuorokauden kuluessa hyväksymisestä.
 • Jos et voi kirjautua Oma Opintopolku -palveluun verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla, ota yhteyttä hakijapalveluihin.
 • Jos et vastaanota opiskelupaikkaa määräaikaan mennessä, menetät sen.

Opiskelupaikan vastaanottaminen on sitova valinta, etkä voi enää myöhemmin peruuttaa tai muuttaa sitä. Sitova vastaanotto peruuttaa automaattisesti kaikki muut hakutoiveet sekä korkeakoulujen yhteis- että erillishauissa. Kun otat opiskelupaikan vastaan, et ole enää ensikertalainen.

Voit ottaa vastaan vain yhden korkeakoulututkintoon johtavan opiskelupaikan kevätlukukaudella 2024 alkavasta koulutuksesta.

Lue lisää opiskelupaikan vastaanottamisesta Opintopolusta.

Ilmoittaudu läsnä- tai poissaolevaksi opiskelijaksi kevätlukukaudelle 2024.

 • Ilmoittautumislinkki tulee näkyviin sen jälkeen, kun olet ottanut opiskelupaikan sitovasti vastaan.
 • Ilmoittaudu opiskelupaikan vastaanottamisen määräaikaan mennessä.
 • Jos otat opiskelupaikan vastaan, mutta jäät jonottamaan paikkaa ylemmästä hakutoiveesta, et voi vielä tehdä ilmoittautumista. Ilmoittaudu heti, kun opiskelupaikkasi varmistuu.

Lue lisää opiskelijaksi ilmoittautumisesta Opintopolusta.

Haluatko siirtää opintojen aloitusta?

Jos sinulla on hyväksyttävä lakisääteinen syy poissaoloilmoittautumiseen, voit siirtää opintojen aloitusta ottamalla opiskelupaikan vastaan, ilmoittautumalla poissaolevaksi opiskelijaksi ja toimittamalla todistuksen poissaolon syystä opiskelupaikan vastaanoton määräaikaan mennessä.

Hyväksyttäviä syitä poissaoloon ensimmäisenä lukuvuonna ovat ainoastaan seuraavat:

 1. Suoritat varusmies- siviili- tai naisten vapaaehtoista asepalvelusta
 2. Tarvitset vapaata opinnoista lapsesi hoitamiseksi tämän syntymän tai adoption yhteydessä
 3. Oma sairautesi tai vammasi estää opiskelun aloittamisen.

Lue ohjeet poissaolevaksi ilmoittautumiseen täältä

Tallenna puuttuvat todistuskopiot hakulomakkeelle 1.12. mennessä, jos sinulta on pyydetty niitä.

Yhteishaussa tarvittavat tutkinto- ja työtodistukset on pyydetty hakulomakkeelle jo hakuaikana. Jos hakulomakkeeltasi puuttuu opiskelijavalinnassa tarvittava todistuskopio, saat siitä sähköpostitse ilmoituksen Xamkin hakijapalveluista. Pääset hakulomakkeelle Oman Opintopolun kautta.

Opiskelijavalinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes tarvittavat todistukset on tarkistettu. Tarkistus tehdään valtakunnallisesta suoritusrekisteristä tai hakulomakkeella olevista todistuskopioista.

Alkuperäiset todistukset tarkistetaan opintojen alussa vain siinä tapauksessa jos toimitetuissa dokumenteissa on jotain epäselvää.

Opiskelussa tarvittava käyttäjätunnus ja tietokone

Käyttäjätunnus

Hae ennen opintojen alkua käyttöösi käyttäjätunnuksesi ja aseta itsellesi salasana tunnistautumispalvelussa.

Tunnus on haettavissa noin 1-2 työpäivän kuluttua opiskelupaikan vastaanottamisen ja läsnäoloilmoittautumisen jälkeen.

Palvelu toimii verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja aktivoidaksesi käyttäjätunnuksesi sinun tulee vaihtaa salasanasi palvelussa.

HUOM: Kirjoita myös käyttäjätunnus itsellesi ylös!

Salasanan vaihtaminen pitää viedä aina loppuun asti, kun sen aloittaa. Mikäli tunnistautuminen tai salasanan vaihto ei onnistu, kannattaa kokeilla myöhemmin uudelleen. Mikäli tunnistautuminen ei onnistu, tee palvelupyyntö IT-tuelle Xinfossa.

Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta käytössä, saat käyttäjätunnuksesi opintotoimistosta. Tunnus lähetetään opintotoimistosta automaattisesti ennen opintojen alkua niille, joilla ei ole suomalaista henkilötunnusta. Ota tarvittaessa yhteyttä opintotoimistoon Xinfossa.

Oma tietokone opintoihin

Uusilta opiskelijoilta edellytetään opiskelussa omien tietokoneiden käyttöä. Tutustu Xamkin laitesuositukseen.

Monivaiheinen tunnistautuminen (MFA)

Xamkissa on käytössä monivaiheinen tunnistautuminen, joka sinun tulee ottaa käyttöön kirjautuessasi ensimmäistä kertaa tunnistautumista vaativaan palveluun. Tutustu ohjeeseen ennen kirjautumisia.

Käytä tunnuksiasi jo ennen opintojen alkua

Suorita Xamk orientaatiot verkossa

Tutustu Xamkissa opiskeluun ja palveluihin sekä digitaalisiin työvälineisiin kahdella verkko-opintojaksoilla. Voit suorittaa opiskelukokonaisuuksia sinulle sopivaan aikaan. Suoritetut tehtävät säilyvät, vaikka välillä kirjaudut ulos. Kun olet suorittanut kaiken, voit tallentaa itsellesi todistuksen, jota voit hyödyntää osana Opinto- ja urasuunnittelun opintojaksoa.

Kurssi 1: Digitaalinen ympäristö 
Kurssi 2: Xamk orientaatio 2024

 

Suorita Opiskelutaidot-opintojakso verkossa

Voit hankkia ensimmäiset 2 opintopistettä opiskelutaitoihin keskittyvällä opintojaksolla. Opiskelutaidot-opintojakso avautuu 27.11.2023. Opintojakso koostuu 8 osiosta, jotka suoritettuasi opettaja merkitsee sinulle suorituksen Xamkin Peppi-järjestelmään. Opintojakso on vapaaehtoinen.

Liity opintojaksolle tästä: Opintojakso: Opiskelutaidot – minä vastuullisena opiskelijana, kevät 2024 (xamk.fi). Ensimmäisellä kerralla sinulta kysytään opintojaksoavainta, ja se on: kevät24.

Myös yamk-opiskelijana voit tehdä tämän opintojakson, mutta se ei täytä yamk-opintojen kriteereitä, eli et voi sisällyttää näitä 2 op:tä tutkintosi opintopistemäärän. Voit kuitenkin tehdä tämän opintojakson, ja se tulee todistukseesi ylimääräisinä opintoina näkyviin. Varsinkin, jos aiemmista opinnoista on aikaa, tällä opintojaksolla pääset pohtimaan opiskeluvalmiuksiasi, ja voit saada uusia ideoita oppimisen tueksi.

Lataa Tuudo-sovellus

Tuudo on mobiilisovellus, jonka kautta voit käyttää sisältöjä Xamkin eri verkkopalveluista kätevästi älypuhelimellasi. Tuudosta näet esim. tiedotteet, lukujärjestyksesi, opintosuoritukset ja päivän ruokalistat.

 1. Käy hakemassa Tuudo puhelimesi sovelluskaupasta (Google Play Store, Apple App Store) maksutta 
 2. Avaa Tuudo ja etsi korkeakoulujen aakkosellisesta listasta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk.
 3. Kirjaudu Xamkin käyttäjätunnuksella ja pääset tutustumaan uuden opiskelijan orientaatiopolun lisäksi myös muihin sovelluksen osioihin.
 4. Tai klikkaa kohdasta uusi opiskelija-kohdasta ”sisään”, jos haluat kokeilla Tuudoa ilman kirjautumista. Tällöin sinulle avautuu vain uuden opiskelijan orientaatiopolku.  

 

Tutustu Lux-intranetiin

Voit kirjautua tunnuksillasi Xamkin intranetiin eli Luxiin. Kirjoita käyttäjätunnuksesi perään pääte @edu.xamk.fi. Opintojen aikana kaikki uutiset, ohjeet ja muut tiedot ovat luettavissa Luxista.

 

Lataa sähköinen opiskelutodistus

Jos tarvitset todistusta opiskelupaikastasi Xamkissa ennen opintojen alkamista, voit käyttää todistuksena yhteishaussa lähetettyä tuloskirjettä tai hyväksymisilmoitusta.

Voit myös ladata sähköisesti varmennetun opiskelutodistuksen opiskelijarekisteri Pepistä. Pepissä valitse > Tilaukset > Valitse tulostettava todistus > Valitse kieli ja Tilaa > Hae sähköisesti allekirjoitettu opiskelutodistus Dokumentit-välilehdeltä.

Kampukset ja opiskelija-asunnot

Kotkan kampus

Kotka

Tutustu Kotkaan ja hae opiskelija-asuntoa.

Kouvola

Tutustu Kouvolaan ja hae opiskelija-asuntoa.

Mikkeli

Tutustu Mikkeliin ja hae opiskelija-asuntoa.

Savonlinna

Tutustu Savonlinnaan ja hae opiskelija-asuntoa.

Opintojen suunnittelu

Opintojen alussa orientaatio-infoissa saat lisätietoja opintojen suunnittelusta, sekä aikaisempien opintojen tunnustamisesta osaksi uutta tutkintoa. Jokaiselle opiskelijalla laaditaan HOPS (henkilökohtainen opiskelusuunnitelma), joka tukee opiskeluasi. Lisätietoja asiasta löydät sivuiltamme.

Xamk järjestää opetusta kahtena lukukautena (kevät, syksy) sekä kesäopintoina. Lisätietoja lukuvuoden aikatauluista löydät sivuiltamme.

Opiskeluterveydenhuollon palvelut

Kaikki läsnäolevaksi ilmoittautuneet ammattikorkeakouluopiskelijat (amk ja yamk) kuuluvat YTHS:n terveydenhuoltopalvelujen piiriin.

Keväällä 2024 opintonsa aloittavien tulee maksaa kevätlukukautta koskeva maksu oma-aloitteisesti Kelan ohjeiden mukaan 31.1.2024 mennessä. 

Kaikki YTHS:n palveluihin oikeutetut opiskelijat maksavat terveydenhoitomaksun vuosittain Kelalle riippumatta siitä käyttävätkö terveydenhuollon palveluja. Maksusta ei voi saada vapautusta esimerkiksi siksi, että käyttää YTHS:n palvelujen sijaan työterveyshuollon palveluja, tai siksi, että ei saa opintotukea.

Palvelut ovat tarjolla ensisijaisesti opiskelupaikkakunnalla, mutta etäpalveluja voi käyttää paikkakunnasta riippumatta.

Maksuvelvollisia ovat myös ulkomaalaiset opiskelijat, joilla on tutkinnonsuoritusoikeus suomalaisessa korkeakoulussa. Terveydenhoitomaksua ei kuitenkaan tarvitse maksaa, jos opiskelija kuuluu toisen EU/ETA-valtion, Sveitsin tai Iso-Britannian sosiaaliturvan piiriin ja toimittaa siitä tarvittavan asiakirjan Kelalle. Opiskelija voi silti käyttää YTHS:n palveluita. Kun opiskelija asioi YTHS:ssä, hänen täytyy varautua esittämään voimassa oleva eurooppalainen sairaanhoitokortti (EHIC). Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin sosiaaliturvaan kuuluva opiskelija voi esittää myös Global Health Insurance -kortin (GHIC).

Katso video YTHS:n palveluista

Päihteiden väärinkäyttö opiskeluaikana aiheuttaa riskejä ja haittoja

Päihteiden väärinkäyttö opiskeluaikana aiheuttaa riskejä ja haittoja. Terveydellisten, sosiaalisten tai taloudellisten ongelmien lisäksi riskejä voi aiheutua myös muille kuin opiskelijalle itselleen.

Tämä koskee kaikkia aloja, mutta erityisesti sosiaali- ja terveysalaa, jossa väärinkäytöstä voi olla vaarallisia seurauksia asiakkaille ja potilaille. Sote-alalla päihteiden väärinkäytöstä voi vakavimmillaan seurata opiskelijalle opiskeluoikeuden menettäminen.

Opintojen rahoittaminen

Tutkintoon johtava koulutus katsotaan päätoimiseksi opiskeluksi. 

Voit saada Kelan opintotukea ammattikorkeakouluopintoihin, mikäli täytät opintotuen saamisen yleiset edellytykset:

Opintotukea haetaan Kelan asiointipalvelun kautta. Voit hakea opintotukea koko säännönmukaiselle opiskeluajalle. Opintotukikuukausien määrä riippuu kuitenkin suoritettavan tutkinnon laajuudesta sekä siitä oletko nostanut opintotukea aiempiin korkeakouluopintoihin.

Opintotukeen kuuluvat opintoraha ja opintolainan valtiontakaus sekä osalle opiskelijoita myönnettävä asumislisä.

Voit olla oikeutettu opintolainahyvitykseen valmistumisen jälkeen, mikäli nostat opintolainaa ja suoritat tutkinnon määräajassa. Kela laskee, että opiskeluaikasi alkaa sen lukukauden alusta, jolloin olet saanut ensimmäisen opiskeluoikeutesi tutkinto-opintoihin missä tahansa korkeakoulussa. Opiskeluaikaan kuuluvat myös ne lukukaudet, jolloin olet ilmoittautunut poissaolevaksi tai opintosi ovat keskeytyneet.

Tutkintoon johtavassa koulutuksessa opiskelevat ovat myös oikeutettuja ateriatuettuun ruokailuun. Paperisen ateriatukikortin voit pyytää opintojen alkaessa opiskelijapalveluneuvojalta tai voit ladata itsellesi Pivon sähköisen ateriatukikortin.

Ohjeet sähköisen ateriatukikortin käyttöönottoon:

 1. Lataa Pivo sovelluskaupasta ja ota käyttöön verkkopankkitunnuksillasi
 2. Valitse päävalikosta opiskelijakortti
 3. Valitse Tunnistautuminen-kohdasta Ateriatukikortti, mikäli et ole opiskelijakunta Kaakon jäsen
 4. Seuraa sovelluksen antamia ohjeita.

Opiskelijat saavat Kelan yleistä asumistukea samoin ehdoin kuin muutkin.

Työllisyysrahaston myöntämää aikuiskoulutustukea voivat saada työelämässä olevat palkansaajat ja yrittäjät, joilla on yhteensä vähintään kahdeksan vuotta työhistoriaa.

Lisäksi myöntämisehtona on osittaiselle tai kokonaan palkattomalle opintovapaalle jääminen työ- tai virkasuhteesta, joka on kestänyt vähintään vuoden ennen tuettavan opiskelun alkua. Aikuiskoulutustuen saajat voivat saada Kelasta opintolainan valtiontakauksen.

Jos olet työtön tai jäämässä työttömäksi, kysy TE-toimistosta opiskelusta työttömyysetuudella tuettuna.

Tutkinnon laajuus ja säännönmukainen opiskeluaika

 • 270 op: 4,5 vuotta
 • 240 op: 4 vuotta
 • 210 op: 3,5 vuotta
 • 90 op: 3 vuotta (päätoimista opiskelua 1,5 vuotta)
 • 60 op: 2 vuotta (päätoimista opiskelua 1 vuosi)

Opiskelijakunta ja opiskelijakortti

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – Opiskelijakunta Kaakko – toimii opiskelijoiden ja opiskelijaelämän tukijana kaikilla neljällä kampuksella – Kouvolassa, Kotkassa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Opiskelijakunnan toimintaan ovat tervetulleita kaikki opiskelijakuntaan kuuluvat opiskelijat. Toimijoita haetaan ympäri vuoden, joten pidäthän silmät ja korvat auki, jos haluat päästä vaikuttamaan opiskelijan arkeen. Opiskelijakunta on apunasi ja tukenasi koko opintojesi ajan. Opiskelijakunnalla on kuusi työntekijää, mutta se on täysin opiskelijoiden hallinnoima taho.

Kun liityt jäseneksi opiskelijakuntaan, saat myös opiskelijakortin, joka oikeuttaa lukuisiin opiskelija-alennuksiin. Kortti on käytettävissä myös digitaalisesti sovelluksessa slice.fi. Saat opiskelijakunnalta viestin, kun opiskelijakorttisi on noudettavissa. Sitä ei automaattisesti postiteta sinulle kotiin, vaan postitusta tulee pyytää erikseen.

Opiskelijakunnan lakisääteisenä tarkoituksena on toimia jäsentensä yhdyssiteenä ja edistää heidän yhteiskunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä sekä opiskeluun ja opiskelijan asemaan yhteiskunnassa liittyviä pyrkimyksiään. Tätä teemme mm. valitsemalla opiskelijoiden edustajia korkeakoulun työryhmiin aina korkeakoulun hallitusta myöten. Lisäksi organisoimme pari suurempaa opiskelijatapahtumaa vuodessa.

Osallistumalla opiskelijakunnan toimintaan opintojesi aikana saat kokemuksen, jollaista et muuten opiskeluelämästäsi saa. Voit hakeutua joko opiskelijakunnan hallitukseen, edustajistoon, työryhmiin tai vaikkapa korkeakoulun tutoriksi, jotka opiskelijakunta kouluttaa.

Opiskelijakunnan verkkosivuilta pääset liittymään jäseneksemme. Opiskelijakortin tilaamista varten tarvitset opiskelijanumerosi, joka löytyy Pepin etusivulta nimesi perästä. Jos et liity jäseneksi, saat opintojen aloitusviikolla tietoa opintotoimistosta saatavista, opiskelijaetuuksiin oikeuttavista erillisistä todistuksista.

Meidät löydät Instagramista, Facebookista sekä TikTokista!

Koulutusten aloitusohjeet

Alapuolelta löydät koulutuskohtaiset tiedot opintojen aloituspaikasta ja -ajasta sekä muuta tärkeää tietoa kevään 2024 opintojen aloittamisesta.

Lukujärjestykset löytyvät lukkarikoneesta ja tässä yksityiskohtainen ohje henkilökohtaisen lukujärjestyksen käyttämiseen. Ryhmäkohtaiset lukujärjestykset löydät helpoiten tällä ohjeella:

Avaa lukkarikone -> syötä koulutuskohtaisista aloitusohjeista saamasi ryhmätunnus kohtaan hae ryhmiä ja paina hae -> hakutuloksen tultua näkyviin paina +lisää -painiketta -> piilota hakutulokset -> kelaa kalenterinäkymä oikeaan ajankohtaan.

Opintotoimistot palvelevat myös lomien aikana Xinfon kautta.

AMK-tutkinnot päivätoteutuksena

Sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, fysioterapeuttikoulutus

 • Opinnot alkavat maanantaina 8.1.2024 klo 10.00 Savonlinnan kampuksella osoitteessa Savonniemenkatu 6.
 • Ryhmäsi tunnus on FTSA24KP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta. Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.
 • Sosiaali- ja terveysala, lisätietoa: ohje rokotussuojasta

Opintotoimiston yhteyshenkilö:

Opiskelijapalveluneuvoja Päivi Pesonen Xinfo-palvelu, puh. 050 312 5037

Koulutuksen yhteyshenkilö:

opiskelijavastaava Elina Päykkönen

etunimi.sukunimi@xamk.fi. puh. 040 182 9666

 

Liikunnanohjaaja (AMK), Savonlinna

Liikunnan ammattikorkeakoulututkinto, liikunnan koulutus

 • Opinnot alkavat maanantaina 8.1.2024 klo 10.00 Savonlinnan kampuksella osoitteessa Savonniemenkatu 6.
 • Ryhmäsi tunnus on LISA24KP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta. Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.
 • Sosiaali- ja terveysala, lisätietoa: ohje rokotussuojasta

Opintotoimiston yhteyshenkilö:

Opiskelijapalveluneuvoja Päivi Pesonen Xinfo-palvelu, puh. 050 312 5037

Koulutuksen yhteyshenkilö:

Opiskelijavastaava Sami Huoman, etunimi.sukunimi@xamk.fi. puh. 050 465 2942

 

Insinööri (AMK), merenkulku, laivatekniikka

Vahtikonemestarista merenkulun insinööriksi

Tervetuloa opiskelemaan merenkulkua Kotkaan!

 • Opinnot alkavat maanantaina 8.1.2024 klo 10.00 Kotkan kampuksella luokassa C5009, osoitteessa Pääskysentie 1, 48220 Kotka.
 • Ryhmäsi tunnus on MIKT24KA. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta. Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Opintotoimiston yhteyshenkilö:

Opiskelijapalveluneuvoja Päivi Martin, Xinfo-palvelu, puh. 044 702 8442

Koulutuksen yhteyshenkilö:

Opiskelijavastaava Marika Höglund, etunimi.sukunimi@xamk.fi, 044 702 8720

Koulutusvastaava:

Joni Hietakangas, etunimi.sukunimi@xamk.fi, puh. 044 702 8777

Vahtiperämiehestä merikapteeniksi

Tervetuloa opiskelemaan merenkulkua Kotkaan!

 • Opinnot alkavat maanantaina 8.1.2024 klo 10.00 Kotkan kampuksella luokassa C5009, osoitteessa Pääskysentie 1, 48220 Kotka.
 • Ryhmäsi tunnus on MKKT24KA. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta. Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Opintotoimiston yhteyshenkilö:

Opiskelijapalveluneuvoja Päivi Martin Xinfo-palvelu, puh. 044 702 8442

Koulutuksen yhteyshenkilö:

Opiskelijavastaava Marika Höglund, etunimi.sukunimi@xamk.fi, 044 702 8720

Koulutusvastaava:

Joni Hietakangas,  etunimi.sukunimi@xamk.fi puh. 044 702 8777

Insinööri (AMK), peliteknologiat

 • Opinnot alkavat maanantaina 8.1 2024 klo 10.00 Kotkan kampuksella osoitteessa Pääskysentie 1.
 • Ryhmäsi tunnus on PTKT24KP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Opintotoimiston yhteyshenkilö:

Opiskelijapalveluneuvoja Päivi Martin, Xinfo-palvelu, puh. 044 702 8442

Koulutuksen yhteyshenkilö:

Opiskelijavastaava Anton Yrjönen, etunimi.sukunimi@xamk.fi. puh. 050 400 1080

Koulutusvastaava Niina Mässeli, etunimi.sukunimi@xamk.fi puh. 0447028900

Orientaatioviikko_ohjelma_YPMI24KP_tammikuu2024 1

Yhteisöpedagogi AMK (ympäristökasvatus ja yhteisöjen kehittäjä)

 • Opinnot alkavat maanantaina 8.1. 2024 klo 10.00 Mikkelin kampuksella osoitteessa Patteristonkatu 3.
 • Ryhmäsi tunnus on YPMI24KP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta. Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Opintotoimiston yhteyshenkilö:

Opiskelijapalveluneuvoja Kirsi Puumalainen Xinfo-palvelu, puh. 040 772 3353

Koulutuksen yhteyshenkilö:

Opiskelijavastaava Lassi Pöyry, etunimi.sukunimi@xamk.fi, puh. 040 826 6071

Insinööri (AMK), ympäristöteknologian koulutus (päiväopinnot)

 • Opinnot alkavat maanantaina 8.1.2024 klo 10.00 Mikkelin kampuksella osoitteessa Patteristonkatu 3.
 • Ryhmäsi tunnus on YTMI24KP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta. Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Opintotoimiston yhteyshenkilö:

Opiskelijapalveluneuvoja Sanna Haapiainen Xinfo-palvelu, puh. 050 312 5032

Koulutuksen yhteyshenkilö:

Koulutusvastaava Tuula Kettunen, etunimi.sukunimi@xamk.fi, puh. 040 842 0502

AMK-tutkinnot monimuoto- ja verkkototeutuksena

Ensihoitaja (AMK), monimuotototeutus Kotka

 • Opinnot alkavat maanantaina 8.1.2024 klo 9.00 Kotkan kampuksella osoitteessa Pääskysentie 1, Kotka
 • Ryhmäsi tunnus on EHKT24KM. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.
 • Sosiaali- ja terveysala, lisätietoja: ohje rokotussuojasta

Opintotoimiston yhteyshenkilö:

Opiskelijapalveluneuvoja Auli Kuusikunnas Xinfo-palvelu, puh. 044 702 8940

Koulutuksen yhteyshenkilö:

Koulutus- ja opiskelijavastaava Jarno Hämäläinen, etunimi.sukunimi@xamk.fi, puh. 044 702 8751

Jalkaterapeutti (AMK), Sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto

 • Opinnot alkavat maanantaina 8.1.2024 klo 10.00 Savonlinnan kampuksella osoitteessa Savonniemenkatu 6.
 • Ryhmäsi tunnus on JTSA24KM. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta. Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.
 • Sosiaali- ja terveysala, lisätietoa: ohje rokotussuojasta

Opintotoimiston yhteyshenkilö:

Opiskelijapalveluneuvoja Päivi Pesonen Xinfo-palvelu, puh. 050 312 5037

Koulutuksen yhteyshenkilö:

opiskelijavastaava Marjo Heikkilä, etunimi.sukunimi@xamk.fi. puh. 050 312 5139

 

Tradenomi (AMK), liiketalouden koulutus, Kouvolan kampuksen monimuoto-opinnot

Tervetuloa opiskelemaan Kouvolaan!

 • Opinnot alkavat maanantaina 8.1.2024 klo 9.00 Kouvolan kampuksella, osoitteessa Paraatikenttä 7, 45100 Kouvola. Päivä aloitetaan Kasarmiravintolan auditoriossa osoitteessa Paraatikenttä 5.
 • Ryhmäsi tunnus on LTKV24KM. Aloitusohjelman (8.1. klo 9-17 ja 15.1. klo 9-17) tarkemman sisällön ja muiden lähipäivien (22.1.-20.5.) lukujärjestykset löydät viimeistään marraskuun alussa ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarvitset heti aloituspäivänä (8.1.2024) ammattikorkeakoulun verkkotunnusta (kts. uuden opiskelijan yleisiä ohjeita) sekä omaa tietokonetta.
 • Ryhmäsi opetussuunnitelman näet tästä linkistä
 • Ryhmän LTKV24KM kevään 2024 lähipäivät ovat seuraavat maanantait (klo 9-17): 8.1., 15.1., 22.1., 5.2., 12.2., 19.2., 4.3., 11.3., 18.3., 8.4., 15.4., 22.4., 6.5., 13.5. ja 20.5.

HUOMIO: Jos sinulla on aiempia korkeakouluopintoja tai olet vanhamuotoinen opistoasteinen merkonomi, niin ole yhteydessä opiskelijavastaava Aarni Ahtolaan sähköpostitse (etunimi.sukunimi@xamk.fi) mielellään viimeistään 11.12.

Ole samoin yhteydessä Aarniin viimeistään 11.12., jos sinulla on halua suorittaa verkko-opintoja tavanomaista enemmän. Tarkemmat tiedot koulutuksen sisällöstä löydät opinto-oppaasta opetussuunnitelman osalta ja kuvauksen osalta.

Opintotoimiston yhteyshenkilö:

Opiskelijapalveluneuvoja Paula Saarinen xinfo, puh. 044 702 8561

Koulutuksen yhteyshenkilö:

Opiskelijavastaava Aarni Ahtola, etunimi.sukunimi@xamk.fi, puh. 044 702 8218

 

Metsätalousinsinööri  (AMK), Mikkeli

 • Opinnot alkavat keskiviikkona 10.1. 2024 klo 10.00 luokassa C101 Mikkelin Kasarminkampuksella osoitteessa Patteristonkatu 3.
 • Ryhmäsi tunnus on MEMI24KM. Kevään 2024 ohjelma ohessa. Lukujärjestykset löydät myös ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tästä näet kevään 2024 lukujärjestyksen
 • Ohessa opetussuunnitelma
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.
 • Lähipäivät 10.-12.1., 7.-9.2., 6.-8.3., 16.-19.4., 14.-19.5., 5.-9.6.2024

Opintotoimiston yhteyshenkilö:

Opiskelijapalveluneuvoja Kati Taskinen Xinfo-palvelu, puh. 050 312 5033

Koulutuksen yhteyshenkilö:

Koulutusvastaava Pasi Pakkala, etunimi.sukunimi@xamk.fi, puh. 0400 780 029 Opiskelijavastaava Heikki Manninen, etunimi.sukunimi@xamk.fi, puh. 040 194 1728

Restonomi (AMK), Matkailu- ja palveluliiketoiminta

 • Opinnot alkavat maanantaina 8.1.2024 klo 10.00 verkossa Teams-sovelluksessa.
 • Ryhmäsi tunnus on MRMI24KV
 • Orientaatiopäivien, 8.–9.1.2024, ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Opintotoimiston yhteyshenkilö:

Opiskelijapalveluneuvoja Kirsi Puumalainen, puh. 040 772 3353,  Xinfo-palvelu

Koulutuksen yhteyshenkilö:

Opiskelijavastaava Tiina Tuovinen, puh. 040 842 0505, etunimi.sukunimi@xamk.fi

Sairaanhoitaja (AMK), monimuotototeutus Kotka

 • Opinnot alkavat maanantaina 8.1.2024 klo 9.00Kotkan kampuksella osoitteessa Pääskysentie 1, Kotka
 • Ryhmäsi tunnus on SHKT24KM. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Aloitusviikolla (viikko 2) on 2–3 lähipäivää koululla. Ota tietokone jo maanantaina 8.1. mukaan, koska teemme yhdessä ilmoittautumiset opintojaksoille.
 • Opinnoissa on verkko-opiskelupäiviä, jolloin osallistut opetukseen tietokoneen välityksellä Teamsin tai Zoomin kautta. Suuri osa näistä tunneista on vapaaehtoisia, mutta osallistuminen on suositeltavaa, osa tunneista on pakollisia ja tieto näistä löytyy lukujärjestyksestä.
 • Ensimmäisen lukukauden lähiopetuspäiviä koululla on noin joka toinen viikko 2 päivää ja silloin järjestetään työpajat, laboraatiot ja simulaatiot.
 • Lähiopetusten väliin jäävä aika on itsenäistä opiskelua, johon sinun on varattava riittävästi aikaa. Ajanhallinta on tärkeä taito verkkopainotteisessa opiskelussa.
 • Lisäksi opinnot sisältävät vaihtelevan pituisia harjoittelujaksoja hoitotyön eri toimintaympäristöissä. Ensimmäinen harjoittelu on suunniteltu viikoille 18-21.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.
 • Sosiaali- ja terveysala, lisätietoa: ohje rokotussuojasta 

Opintotoimiston yhteyshenkilö:

Opiskelijapalveluneuvoja Auli Kuusikunnas Xinfo-palvelu, puh. 044 702 8940

Koulutuksen yhteyshenkilö:

Koulutusvastaava ja opiskelijavastaava Sari Virkki, etunimi.sukunimi@xamk.fi, puh. 044 702 8456

Sairaanhoitaja (AMK), monimuotototeutus Mikkeli

 • Opinnot alkavat keskiviikkona 10.1. 2024 klo 09.00 Mikkelin kampuksella osoitteessa Patteristonkatu 3, Mikkeli.
 • Ryhmäsi tunnus on SHMI24KM. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.
 • Sosiaali- ja terveysala, lisätietoa, ohje ohje rokotussuojasta
 • Kevään 2024 lähipäivät: tiistait ja keskiviikot

Opintotoimiston yhteyshenkilö:

Opiskelijapalveluneuvoja Kati Taskinen Xinfo-palvelu, puh. 050 312 5033

Koulutuksen yhteyshenkilö:

Koulutusvastaava Riitta Riikonen, etunimi.sukunimi@xamk.fi, puh. 050 312 5047

Opiskelijavastaava

Haija Kankkunen, etunimi.sukunimi@xamk.fi puh. 040 652 6308

Sairaanhoitaja (AMK),monimuotototeutus Savonlinna

 • Opinnot alkavat tiistaina 9.1.2024 klo 10.00 Savonlinnan kampuksella osoitteessa Savonniemenkatu 6.
 • HUOMIO: orientaatiopäivät 9.1. -11.1.24. Orientaatiopäivissä läsnäolo välttämätön.
 • Ryhmäsi tunnus on SHSA24KM.
 • Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta. Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.
 • Sosiaali- ja terveysala lisätietoa, ohje ohje rokotussuojasta

Opintotoimiston yhteyshenkilö:

Opiskelijapalveluneuvoja Päivi Pesonen Xinfo-palvelu, puh. 050 312 5037

Koulutuksen yhteyshenkilö:

Opiskelijavastaava Anu Muhonen etunimi.sukunimi@xamk.fi, puh. 040 185 8253

 

Sosionomi (AMK), monimuotototeutus Kotka

 • Opinnot alkavat keskiviikkona 10.1. klo 9-16 ja torstaina 11.1. klo 8.45-16 Kotkan kampuksella, osoitteessa Pääskysentie 1, Kotka.
 • Ryhmäsi tunnus on SOKT24KM. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.
 • Sosiaali- ja terveysala, ohje rokotussuojasta
 • HUOMIO: Polusta tutkintoon siirtyvät saavat aikataulusta erillisen viestin s-posteihinsa.

 

Yhteystiedot opintotoimistoon:

Opiskelijapalveluneuvoja Anne Heikka, puh. 044 702 8705, Xinfo

Yhteystiedot koulutukseen:

Opiskelija- ja koulutusvastaava Miia Heikkinen, etunimi.sukunimi@xamk.fi, puh. 044 702 8942

 

Sosionomi (AMK), monimuotototeutus Mikkeli

 • Opinnot alkavat maanantaina 15.1.2024 klo 10.00 Mikkelin kampuksella osoitteessa Patteristonkatu 3
 • Ryhmäsi tunnus on SOMI24KM . Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta. Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.
 • Sosiaali- ja terveysala, lisätietoa: ohje rokotussuojasta
 • HUOMIO: Polusta tutkintoon siirtyvät, ohessa lisätietoa

Opintotoimiston yhteyshenkilö:

Opiskelijapalveluneuvoja Kirsi Puumalainen Xinfo-palvelu, puh. 040 772 3353

Koulutuksen yhteyshenkilö:

Opiskelijavastaava Lea Saari-Kääriäinen, etunimi.sukunimi@xamk.fi, puh 050 312 5110

Opiskelijavastaava Karoliina Rötkö, etunimi.sukunimi@xamk.fi, puh. 040 668 2510

Koulutusvastaava Mauno Saksio, etunimi.sukunimi@xamk.fi. puh 040 842 0632

Insinööri (AMK), talotekniikka, monimuotokoulutus Mikkeli

 • Opinnot alkavat torstaina 11.1.2024 klo 16.30 Mikkelin kampuksella osoitteessa Patteristonkatu 3.
 • Ryhmäsi tunnus on TTMI24KM. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta. Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.
 • Suositus kannettavalle tietokoneelle:
  • Vähintään 8 Gt keskusmuistia, mielellään 16 Gt
  • Windows 10 käyttöjärjestelmä
  • Prosessori vähintään Intel i5 (2,5 GHz) tai vastaava
  • 5GHz WLAN
  • Vähintään 15 tuuman näyttö (Full HD tai parempi)
  • Kiintolevy/massamuisti 256 Gt SSD tai suurempi
  • Erillinen näytönohjain omalla 2 GB muistilla, DirectX 11 yhteensopiva
  • DX11 yhteensopiva näytönohjain
  • Hyvä akku, joka kestää useamman tunnin
  • Kamera, kuulokkeet ja mikrofoni
  • Suositellaan takuuajan pidennystä jos mahdollista (normaalisti 1 v, kysy mahdollisuutta pidempään)

Kevään 2024 opetuspäivät ovat:

11.-13.1. (lähitoteutus)26.-27.1. (lähitoteutus)8.-10.2. (etänä)15.-17.2. (lähitoteutus)21.-23.3. (lähitoteutus)11.-13.4. (to etänä, pe ja la lähi)18.-19.4. (etätoteutus)2.-4.5. (to etänä, pe ja la lähi)

Opintotoimiston yhteyshenkilö:

Opiskelijapalveluneuvoja Kirsi Rouhiainen  puh. 050 312 5027, Xinfo-palvelu,

Koulutuksen yhteyshenkilö:

Opiskelijavastaava Jarkko Kolehmainen, etunimi.sukunimi@xamk.fi, puh. 040 487 8102

Koulutusvastaava Johanna Arola, etunimi.sukunimi@xamk.fi, puh. 040 670 5424

Terveydenhoitaja (AMK), monimuotototeutus Mikkeli

 • Opinnot alkavat tiistaina 9.1. 2024 klo 10.00 Mikkelin kampuksella osoitteessa Patteristonkatu 3.
 • Ryhmäsi tunnus on THMI24KM. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta. Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.
 • Sosiaali- ja terveysala, lisätietoa: ohje rokotussuojasta
 • Kevään 2024 lähipäivät : tiistait ja keskiviikot

Opintotoimiston yhteyshenkilö:

Opiskelijapalveluneuvoja Kati Taskinen Xinfo-palvelu, puh. 050 312 5033

Koulutuksen yhteyshenkilö:

Koulutusvastaava Riitta Riikonen, etunimi.sukunimi@xamk.fi puh. 050 312 5047 Opiskelijavastaava: Aila Friis, etunimi.sukunimi@xamk.fi puh. 040 641 8940

 

Tradenomi (AMK), Tietojenkäsittely verkkototeutus

 • Opinnot alkavat maanantaina 8.1.2024 verkossa.
 • Ryhmällesi merkityt opintojaksot löydät Peppi-järjestelmästä ryhmätunnuksella. Ryhmäsi tunnus on TKMI24KV.
 • Ennen opintojen alkua järjestetään orientaatiotilaisuus verkossa, jossa käydään läpi opintojen aloittamiseen liittyviä käytänteitä.
 • Ilmoittautuminen ensimmäisille opintojaksolle tehdään yhdessä aloitustilaisuudessa. Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Opintotoimiston yhteyshenkilö:

Opiskelijapalveluneuvoja Sanna Haapiainen, Xinfo-palvelu, puh. 050 312 5032

Koulutuksen yhteyshenkilö:

Koulutusvastaava Marjo Puikkonen, etunimi.sukunimi@xamk.fi p. 040 629 9103

Opiskelijavastaava Tomi Numento, etunimi.sukunimi@xamk.fi. puh. 040 842 0628

Yhteisöpedagogi (AMK), nuorisokasvatus ja nuorisotyö – monimuotototeutus

 • Opinnot alkavat tiistaina 9.1.2024 klo 9.00 Kouvolan kampuksella osoitteessa Paraatikenttä 7.
 • Ryhmäsi tunnus on YPKV24KM. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta. Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.
 • Koulutusvastaava Maija-Sisko Kauppila toimittaa viikolla 50 sähköpostilla lisätietoa opintojen aloitukseen liittyvistä asioista.

Osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen:

Aiemmin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen (hyväksiluku) käynnistyy heti opintojen alussa. Tätä varten tarvitsemme sinulta kopiot alan työ- ja opintotodistuksista 3.12.2023 mennessä tämän linkin kautta https://asiointi.xamk.fi/lomakkeet/1034/lomakkeet.html . Opettajat eivät pääse Opintopolku-järjestelmään katsomaan hakulomakkeelle tallentamiasi todistuksia, ja siksi niitä pyydetään vielä erikseen.

Lähipäivät keväällä 2024

9.-11.1.2024 lähikontakti Kouvolan kampuksella klo 9-17

5.-6.2.2024 verkkokontakti Teams-yhteydellä klo 8-16

12.-13.3.2024 lähikontakti Kouvolan kampuksella klo 9-17

8.-9.4.2024 verkkokontakti Teams-yhteydellä klo 8-16

6.-7.5.2024 lähikontakti Kouvolan kampuksella klo 9-17

Opintotoimiston yhteyshenkilö:

Opiskelijapalveluneuvoja Kirsi Puumalainen, xinfo-palvelu, puh. 040 772 3353

Koulutuksen yhteyshenkilö:

Opiskelijavastaava Maija-Sisko Kauppila, etunimi.sukunimi@xamk.fi, puh. 040 519 5429

Ylemmät AMK-tutkinnot

Digimarkkinoinnin johtaminen, verkko

 • Yamk-opinnot alkavat keskiviikkona 24.1. klo 10-16 ja torstaina 25.1. klo 9-16 Mikkelin kampuksella. Osallistuminen lähipäiviin on erittäin suotavaa. Päiviä ei striimata, eikä niistä tehdä tallennetta. Materiaalit jaetaan Learn-alustalla myöhemmin.
 • Ryhmäsi tunnus on DMMI24KY.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon:

Opiskelijapalveluneuvoja  Sanna Haapiainen, puh. 050 312 5032  Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen:

Opiskelijavastaava Tiina Rissanen, puh. 050 574 6390, etunimi.sukunimi@xamk.fi
Koulutusvastaava Nina Hartikainen, puh. 044 702 8569, etunimi.sukunimi@xamk.fi

Kriisinkestävä sosiaali- ja terveydenhuolto (YAMK) verkko-opinnot

 • Opinnot alkavat keskiviikkona 10.1.2024 klo 9 teamsissa.
 • Ryhmäsi tunnus on KSTKT24KY. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta. Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Opintotoimiston yhteyshenkilö:

Opiskelijapalveluneuvoja Auli Kuusikunnas, etunimi.sukunimi@xamk.fi, puh 044 702 8940, Xinfo-palvelu

Koulutuksen yhteyshenkilö:

Koulutusvastaava, yliopettaja Hilla Nordquist, etunimi.sukunimi@xamk.fi, puh 044 702 8780

Muotoilija, YAMK, kulttuurihyvinvointi /

Sosiaali- ja terveysalan ylempi AMK, kulttuurihyvinvointi

 • Monimuotototeutuksen opinnot alkavat torstaina 11.1. 2024 klo 9.00 Kouvolan kampuksella osoitteessa Paraatikenttä 7.
 • Ryhmäsi tunnus on KUMKV24KY (Muotoilija, YAMK ) ja KUSKV24KY (Sosiaali- ja terveysalan ylempi AMK)
 • Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta. Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.
 • Sosiaali- ja terveysala, lisätietoa: ohje rokotussuojasta
 • Kevään 2024 lukujärjestys 2024

Kontaktiopetuspäiviä keväällä 2024 ovat: Kampuksella11.-12.1.202411.-12.3.2024Verkossa26.1.20247.-9.2.20245.-6.3.202411.-12.4.20243.5.2024

Opintotoimiston yhteyshenkilö:

Opiskelijapalveluneuvoja Paula Saarinen  Xinfo-palvelu, puh. 044 702 8561

Koulutuksen yhteyshenkilö:

Koulutusvastaava Annele Urtamo, etunimi.sukunimi@xamk.fi, puh. 050 343 7932

Prosessiautomaation projektitoiminta (YAMK) monimuotototeutus Kotka

 • Opinnot alkavat maanantaina 8.1.2024 klo 13-16 Kotkan kampuksella tilassa DK0079 osoitteessa Pääskysentie 1, Kotka
 • Ryhmäsi tunnus on PPKT24KY. Aloituspäivän ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Täydentävä infotilaisuus pidetään 9.1.2023, klo 15.30-16.30 verkossa ennen opetuksen alkua. Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Opintotoimiston yhteyshenkilö:

Opiskelijapalveluneuvoja Päivi Martin Xinfo-palvelu, puh. 044 702 8442

Koulutuksen yhteyshenkilö:

Koulutusvastaava Merja Mäkelä, etunimi.sukunimi@xamk.fi, puh. 044 702 8340

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen (YAMK)

monimuotototeutus Mikkeli

 • Opinnot alkavat keskiviikkona 10.1.2024 klo 9-16 ja keskiviikkona 11.1.2024 klo 8.15-15.45 Mikkelin kampuksella osoitteessa Patteristonkatu 3, Mikkeli.
 • Ryhmäsi tunnus on SJMI24KY. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.
 • Sosiaali- ja terveysala, lisätietoa ohje rokotussuojasta
 • Ohessa kevään 2024 lukujärjestys
 • Kevään 2024 opetuspäivät (verkossa): 14.-15.2., 20.-21.3., 17-18.4., 22.-23.5.,

Opintotoimiston yhteyshenkilö:

Opiskelijapalveluneuvoja Kirsi Puumalainen Xinfo-palvelu, puh. 040 772 3353

Koulutuksen yhteyshenkilö:

Koulutus- ja opiskelijavastaava Johanna Hirvonen, etunimi.sukunimi@xamk.fi. puh. 040 546 9262