Digiportaita askel kerrallaan

Miten pieni yrityskin pystyy hyödyntämään digitaalisuutta ja kilpailemaan Suomen (jopa maailman) laajuisesti? Digitaalisuus on kuin norsu, syödään pala kerrallaan! Kaikkea ei kannata tai tarvitse tehdä heti eikä edes itse, mutta jatkuvia pieniä askelia täytyy tehdä koko ajan. Nettimaailmassa tulevaisuuden voittajat ovat niitä, joilla on asiakasdataa sekä -ymmärrystä ja he myös hyödyntävät sitä.

 

Tervetuloa maksuttomille aamukahveille 22.11.2023 klo 8:00 – 10:00 Pitopalvelu Pitoaitta, Hirvensalmi.

 

Tämän tilaisuuden jälkeen sinulle on selvää, mitkä asiat ainakin täytyy olla kunnossa, ja mitkä olisivat mahdolliset seuraavat askeleet digitaalisuuden saralla. Saat myös sparrausapua siihen, mitä kannattaa missäkin tilanteessa tehdä itse ja mitä ulkoistaa ja miten. Kuulet myös miten Digiportaat voi auttaa sinua.

Asiantuntijoina toimivat MikseiMikkelin yritysneuvojat Emmi Liikanen ja Sari Kujala. Emmi ja Sari ovat auttaneet Digiportaissa satoja mikro- ja pk-yrityksiä ympäri Etelä-Savoa jo vuodesta 2018.

 

Ilmoittautuminen 20.11.2023 mennessä.

Lisätietoja tapahtumasta:
Annemari Murtovaara-Kenakkala
p. 050 471 2909

 

Tapahtuman mahdollistaa:
– Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio (REACT, Itä-Suomi) -hanke, rahoitus Euroopan sosiaalirahaston REACT-EU-rahoitus.
REACT -hankkeet on rahoitettu osana Euroopan unionin covid-19-pandemiam johdosta toteuttamia toimia.

 

Tule mukaan oppimaan – kilpailukykyä askel kerrallaan – Yritystenmuutoskumppanina.fi

 

Tutustu hankkeen tietosuojaselosteeseen:

Tietosuojaseloste