Digitulevaisuus

Onko digitulevaisuus täynnä tietoturvallista älyteknologiaa vai tuomiopäivän tunnelmaa?

Maksuton webinaari ma 15.5. klo 13–15

Millainen on tietoturvan tulevaisuus? Miten tekoäly muuttaa arkeamme?

Huippuasiantuntijoina:

Futuristi Elina Hiltunen

Futuristi Elina Hiltunen on koulutukseltaan kauppatieteiden tohtori ja diplomi-insinööri. Hiltunen on yrittäjä, puhuja, kolumnisti ja 14 kirjaa julkaissut kirjailija. Forbes-lehti on listannut hänet maailman 50 johtavan naisfuturistin joukkoon. Hän tekee parhaillaan toista väitöskirjaansa Maanpuolustuskorkeakouluun.

Digitalisaation tulevaisuus

Miten tekoäly muuttaa elämäämme ja miten tekoälyä voi käyttää hyväksi omassa työssä?

Digitalisaation kolmas ulottuvuus: robotiikka, metaversumi ja kaiken netti

Digitalisaation nostamat kysymykset: Miten digitalisaatio vaikuttaa ympäristöön? Mikä on tekoälyn moraali? Miten tekoäly tekee päätökset?

Elina_Hiltunen_Kuva_Petri_Mast

Elinan kuva: Petri Mast.

Tietoturvaguru Mikko Hyppönen

Kansainvälinen tietoturva-asiantuntija, tutkija ja kirjailija Mikko Hyppönen on tutkinut tietoverkkorikollisuutta yli 30 vuoden ajan. Hyppönen toimii EUROPOLin neuvonantajana ja on luennoinut Oxfordin, Stanfordin ja Cambridgen yliopistoissa.

Mikko Hyppönen työskentelee WithSecuren tutkimusjohtajana ja F-Securen johtavana tutkimusneuvojana. Uusimmassa kirjassaan ”Internet” hän tutkii internetin tulevaisuutta koskevia mahdollisuuksia, ja verkkoelämämme suurimpia riskejä.

Tietoturvan nykytilanne ja tulevaisuus

Mikko-Hyppönen

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

Osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse lähempänä webinaarin ajankohtaa.

Kymenlaaksolaisille yrityksille ja organisaatioille suunnatun webinaarin järjestää Xamkin toteuttama KyberReact Kymi22– Last Call -hanke, jota rahoittaa Kymenlaakson liitto, Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen (AKKE) -rahoitus.