FUture challences in hospitality / Tulevaisuuden älykkäät ruokapalvelut

SEMINAARI mikkelissä 29.-30.11.2018

 

TORSTAI 29.11.2018

esitysmateriaaliT ja  Webinaari 29.11.2018    (Editoimaton versio)

Hanna Kautiainen Kautiainen_Making the Future

Marius Robles Robles_ Disruptive concepts, startups and technologies… shortversion 

Riitta Laanala Laanala_Digitalisation_true of fiction for elderly people

Bent Mikkelsen Mikkelsen_Eating out of home_foodscapes_food choice

Mirva Lampinen Lampinen_ crEATe – helps innovation to happen  Lampinen_Intelligent food production

 

PERjanta 30.11.2018

esitysmateriaalit ja  Webinaari 30.11.2018  (editoimaton versio)

Kai V. Hansen Hansen_Customer experience around the meal in restaurants

Timo Partala Partala_Psychological aspects of dining experiences

Jari Turkia Turkia_Ruokavalion henkilökohtaiset vaikutukset

Juha Jokinen Jokinen_AsiakkatHaluavatVaihtoehtoja_Luentotiivistelmä

Henri Alén Alen_Suomalainen_ruokakulttuuri

Teija Rautiainen Rautiainen_Kehitämme tulevaisuuden ruokapalveluja

ohjelma

TORSTAI 29.11.2018

Mikpoli-sali, Patteristonkatu 2 M, Mikkeli

PERJANTAI 30.11.2018

Hotelli Vaakuna/ Auditorio, Porrassalmenkatu 9, Mikkeli

8.30 – 9.00 Enrollment and coffee Klo 8.30 – 9.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.00 Opening, Hanna Kautiainen, Foresight Specilist, South Savo Regional Council Kautiainen_Making te Future

9.15 50 Distruptives Doncepts, Startups and Technologies that will Change the way we eat
Marius Robles, futurist, visionar, Remagine food, Spain Robles_ Disruptive concepts, startups and technologies… shortversion

Break

10.30 Meals in elder care – dimensions and dilemmas
Professor Ylva Matsson-Sydner, Uppsala University Mattsson Sydner_Meals in elder care_dimension and dilemmas

11.15 Evaluating the Use of Head-Mounted Displays for Mixed Reality Meal sessions (virtual), Dannie Korsgaard, Aalborg University Copenhagen

9.00 – 9.15 Seminaaripäivän avaus, Kai Nurmi, Matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja, Suur-Savon osuuskauppa

9.15 – 10.0 Customer experience around the meal in restaurants, Kai Victor Hansen, Associate Professor,  University of Stavanger Hansen_Customer experience around the meal in restaurants

10– 10.30 Psychological aspects of dining experiences, Research Manager Timo Partala, Xamk Partala_Psychological aspects of dining experiences

Break

10.45 – 11. 15 Data-analytiikka ruokavalion henkilökohtaisten vaikutusten ymmärtämisessä, Jari Turkia, CGI Lampinen_Intelligent food production

11. 15 – 11. 45 Asiakkaat haluavat vaihtoehtoja – miten julkiset ruokapalvelut voivat vastata asiakkaiden yksilöllisiin odotuksiin? Ruokapalvelujen asiantuntija, ETM, Juha Jokinen, Defose Oy Jokinen_AsiakkatHaluavatVaihtoehtoja_Luentotiivistelmä

Lunch  Lounas
 

13.30  Digitalisation in the home care, fact or fiction, Riitta Laanala, Helsinki city  (presentation in finnish, slides in english) Laanala_Digitalisation_true of fiction for elderly people

Break and coffee

14.30 Eating-out-of-home – how does future foodscapes affect our food behavior and food choice, Professor Bent Mikkelsen, Allborg University, Copenhagen Mikkelsen_Eating out of home_foodscapes_food choice

15.00 Intelligent food production, Mirva Lampinen, VTT Technical Research Centre of Finland Lampinen_Intelligent food production

15.45 crEATe – helps innovation to happen, Mirva Lampinen, VTT Technical Research Centre of Finland Lampinen_ crEATe – helps innovation to happen

16.15 Päivän päätös

12.30 Suomalaisen ruoan tulevaisuus, ja kuinka kulttuurimme muuttuu , kokki, ravintoloitsija Henri Alen, Ravintola Ultima Alen_Suomalainen_ruokakulttuuri

13.30 – 13.45 Kehitämme tulevaisuuden ruokapalveluja
Tutkimuspäällikkö, Teija Rautiainen, Xamk Rautiainen_Kehitämme tulevaisuuden ruokapalveluja

13.45 – 14.30 Innostusta ja ideoita työhön,  Pauliina Hukkanen

Lähtökahvit!

 

Hyvää kotimatkaa!

Voit ladata ohjelman itsellesi tästä.

Mikkelin kampusalueen ja pysäköintialueiden kartan löydät tästä.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Seminaariin ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Kenelle?

Seminaari on tarkoitettu kaikille ruokapalvelualan nykyisille ja tuleville ammattilaisille, sekä asiasta kiinnostuneille. Tule mukaan osallistumaan, keskustelemaan tai vain kuuntelemaan!

 

Ruokailu

Aamu- ja iltapäiväkahvit tarjotaan, lounas omakustanteisesti.

 

Järjestäjä

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Tulevaisuuden älykkäät hyvinvointi- ja ruokapalvelut-hanke ja Palveluliiketoiminnan koulutusohjelma.

 

Future challenges in hospitality

Matkailu- ja ravitsemisalan tulevaisuutta luotsaavat kaksi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa järjestämää seminaaria, joista ensimmäinen teemalla Vastuullinen matkailu järjestettiin 31.10 -1.11.2018. Materiaalit saatavilla: http://www.xamk.fi/futurechallenges2018-matkailu

Tiedustelut ja lisätietoja:

Riitta Tuikkanen Teija Rautiainen
riitta.tuikkanen@xamk.fi, puh. 0407723385 teija.rautiainen@xamk.fi, puh. 0400872759

 

 

Jaa sivu