FUture challences in hospitality 2019

RESTONOMIKOULUTUSTA 20 –VUOTTA!

 

Osallistu 31.10 – 1.11.2019 seminaariin Mikkelissä!

Restonomikoulutuksen juhlaa vietetään ajankohtaisten teemojen merkeissä.

Future Challences in Hospitality seminaarissa on ajankohtaisia puheenvuoroja ruoka-ja matkailualan tulevaisuudesta, johtamisen haasteista ja uudistuvasta työelämästä sekä vastuullisen toiminnan merkityksestä.

Tulee mukaan kuulemaan, keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia!

Seminaari on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen.

 

ohjelma

TORSTAI 31.10, Kampussali A 117, Patteristonkatu 3

9.30-10.00 Ilmoittautuminen, kahvi
10.00 -10.15 Seminaaripäivän avaus, Heikki Saastamoinen, rehtori, toimitusjohtaja Xamk
10.15 – 11.15 Ruoka tänään ja huomenna, Jaakko Halmetoja, ravintovalmentaja
11.15 – 11.45 Ulkona syömisen tulevaisuus, Tommi Nuutinen, Aluejohtaja, Kesko
11.45 – 12.15 Agile food manufacturing: What can it offer for personalization? Nesli Sözer, research professor,

Smart and Sustainable food production, VTT

12.15 13.30 Lounas ja näyttely
13.30-14.30 Sukupolvi Z töissä: Näin nuoret haastavat johtajuuden, työyhteisön ja rekrytoinnin,

Anni Lintula, Nuorten medioiden liiketoimintajohtaja ja Z-sukupolven asiantuntija, A-lehdet

14.30-15.00 Tuntuuko työelämä silpulta, epävarmalta ja vaativalta? Tee työ siitä, mistä pidät. Käytännön vinkkejä uuden ajan työelämään.

Satu Rämö, Luovan alan yrittäjä, KTM ja HuK

15.00-15.45 Restonomikoulutuksen 20 v juhlakahvit
15.45-16.15 varmistuu myöhemmin
16.15-16.45 varmistuu myöhemmin
16.45 – 17 Päivän päätös, Tuija Pesonen, koulutusjohtaja

 

PERJANTAI 1.11.

 8.30-9.00 Ilmoittautuminen, kahvi
 9.00 -9.10 Seminaaripäivän avaus
 9.10- 9.50 Design the multichannel life-experience for Chinese Tourists – before, during and after the trip , Ling Xiu, tutkija, Luonnovarakeskus
 9.50 – 10.30 Asiakasarviointien merkitys matkailuyritykselle, Helena Eagan, Co-founder of Planet Egan Ltd
tauko
 10.40 – 11.15 Smart Business Summit – terveisiä maailmalta, Riitta Tuikkanen, yliopettaja & Teija Rautiainen, tutkimuspäällikk�, Xamk
 11.15 – 12.15 Lounas
 12.15 – 13 Keskitetystä hajautettuun, bioenergiaomavaraiseen ja kierrättävään ruokajärjestelmään, Juha Helenius, Hy Ruralia
 13 -13.30 Prosessien vaikutus hävikin hallintaan, Eeva Koljonen, lehtori ja Merja Ylonen, projektipäällikkö, Xamk
 13.30 -13.40 kahvitauko
 13.40 – 14.10 Hävikin mittaaminen tänään, Ville Parkkinen, keittiömestari & valmentaja, Fredman Group
 14.10- 14.40 Työhyvinvointi ja työelämän laatu, Tuulevi Aschan, Xamk
 14.40- 15.30 Päivän päätös ja lähtökahvit

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen on avoinna 20.10.2019 asti. Pääset ilmoittautumaan tästä.

 

Ruokailu

Aamu- ja iltapäiväkahvit tarjotaan, lounas omakustanteisesti.

 

MAJOITUS

Scandic Mikkeli

Varauskoodilla FIARB  alennus päivän hinnasta hotellin varaustilanteen mukaan osoitteesta scandichotels.fi  Varaus tehtävä viimeistään 14 vrk ennen saapumista. Varauksen voi perua tulopäivänä klo 18 mennessä. 

 

Sokos Hotel Vaakuna

Huonehinnat:

99 € / vrk / Standard-luokan huone yhdelle, 116 € / vrk / Superior-luokan huone yhdelle

109 € / vrk / Standard-luokan huone kahdelle, 126 € / vrk / Superior-luokan huone kahdelle

Varaukset huonekiintiöstä on tehtävä 16.10 mennessä BFUTURE19 varaustunnuksella.

Varaukset suoraan hotellista puhelimitse tai vaakuna.mikkeli@sokoshotels.fi tai www.sokoshotels.fi nettisivujen kautta.

 

Future Challences in Hospitality -seminaarit

Future Challences in Hospitality -seminaaria on järjestetty kolmen vuoden välein vuodesta 2009 alkaen. Nyt seminaarien tahti tiivistyy ja joka syksylle on luvassa tulevaisuusteemaista ohjelmaa.

 

Kenelle?

Seminaari on tarkoitettu kaikille ruokapalvelu- ja matkailualan yrityksille, ammattilaisille, kehittäjille ja tutkijoille, sekä asiasta kiinnostuneille. Tule mukaan osallistumaan, keskustelemaan ja kuuntelemaan.

 

Järjestäjä

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun matkailu-, ravitsemis- ja nuorisoalan koulutusyksikkö/restonomikoulutus sekä ”Älykäs ja kansainvälinen Etelä-Savo – mikroista kasvua (MikroX)” ja ”Veget ja hiilet haltuun pk-yrityksissä” -hankkeet.

 

Tiedustelut ja lisätietoja:

Eeva Koljonen
Teija Rautiainen
eeva.koljonen@xamk.fi, puh. 0503124989 teija.rautiainen@xamk.fi, puh. 0400872759

 

 

 

makupaljoja 2018 Future challenges in hospitality seminaarista

Marius Robles Robles_ Disruptive concepts, startups and technologies… shortversion 

Riitta Laanala Laanala_Digitalisation_true of fiction for elderly people

Mirva Lampinen Lampinen_ crEATe – helps innovation to happen  Lampinen_Intelligent food production

Jari Turkia Turkia_Ruokavalion henkilökohtaiset vaikutukset

Juha Jokinen Jokinen_AsiakkatHaluavatVaihtoehtoja_Luentotiivistelmä

Henri Alén Alen_Suomalainen_ruokakulttuuri

Webinaari 29.11.2018
Webinaari 30.11.2018
Jaa sivu