Ruokapalvelun tulevaisuus käsillä mikkelissä 29.-30.11.2018

 

Future Challenges in Hospitality – seminaarissa 29.-30.11.2018 Mikkelissä on tarjolla kattaus ajankohtaista asiaa ruokapalvelujen tulevaisuudesta. Puhujat tarkastelevat ruoan, ruokakulttuurin, ruokailuympäristöjen ja ruokatuotannon tulevaisuutta, asiakaskokemuksen merkitystä, palvelujen personointia ja ikääntyneiden ruokapalveluja eri näkökulmista. Puhujina ovat mm. Henri Alen, Pekka Rintamäki, Kai V Hansen, Bent Mikkelsen, Emilia Nordlund ja Ylva Mattsson-Sydner.

Paljon muutakin on luvassa, joten pysy kuulolla ja tule mukaan kehittämään tulevaisuuden ruokapalveluja.

 

Future challenges in hospitality

Matkailu- ja ravitsemisalan tulevaisuutta luotsaavat kaksi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa järjestämää seminaaria, joista ensimmäinen teemalla Vastuullinen matkailu järjestettiin 31.10 -1.11.2018. Materiaalit saatavilla: http://www.xamk.fi/futurechallenges2018-matkailu

Tulevaisuuden älykkäät ruokapalvelut

OHJELMA

TORSTAI 29.11.2018

Mikpoli-sali, Patteristonkatu 2 M, Mikkeli

PERJANTAI 30.11.2018

Hotelli Vaakuna/ Auditorio, Porrassalmenkatu 9, Mikkeli

8.30 – 9.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi Klo 8.30 – 9.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.00 Seminaaripäivän avaus, Hanna Kautiainen, ennakointiasiantuntija, Etelä-Savon maakuntaliitto

9.15 Taste the future  (presentation in finnish, slides in english) and some inspiration, Pekka Rintamäki, Muutos Oy

Break

11.15 Meals in elder care – dimensions and dilemmas
Professor Ylva Matsson-Sydner, Uppsala University

9.00 – 9.15 Seminaaripäivän avaus, Kai Nurmi, Matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja, Suur-Savon osuuskauppa

9.15 – 10.0 Customer experience around the meal in restaurants, Kai Victor Hansen, Associate Professor,  University of Stavanger

10– 10.30 Psychological aspects of dining experiences, Research Manager Timo Partala, Xamk

Break

10.45 – 11. 15 Data-analytiikka ruokavalion henkilökohtaisten vaikutusten ymmärtämisessä, Jari Turkia, CGI

11. 15 – 11. 45 Asiakkaat haluavat vaihtoehtoja – miten julkiset ruokapalvelut voivat vastata asiakkaiden yksilöllisiin odotuksiin? Ruokapalvelujen asiantuntija, ETM, Juha Jokinen, Defose Oy

Lunch Lounas
13.00 Evaluating the Use of Head-Mounted Displays for Mixed Reality Meal sessions (virtual), Dannie Korsgaard, Aalborg University Copenhagen

13.30  Digitalisation in the home care, fact or fiction, Riitta Laanala, Helsinki city  (presentation in finnish, slides in english)

Break and coffee

14.30 Eating-out-of-home – how does future foodscapes affect our food behavior and food choice, Professor Bent Mikkelsen, Allborg University, Copenhagen

15.00 Intelligent food production, Mirva Lampinen, VTT Technical Research Centre of Finland

15.45 crEATe – helps innovation to happen, Mirva Lampinen, VTT

16.15 Päivän päätös

12.30 Suomalaisen ruoan tulevaisuus, ja kuinka kulttuurimme muuttuu , kokki, ravintoloitsija Henri Alen, Ravintola Ultima

13.30 – 13.45 Ruokapalvelujen kehittämistoiminta Xamkissa
Tutkimuspäällikkö, Teija Rautiainen

13.45 – 14.30 Innostusta ja ideoita työhön,  Pauliina Hukkanen

Lähtökahvit!

 

Hyvää kotimatkaa!

Voit ladata ohjelman itsellesi tästä.

Mikkelin kampusalueen ja pysäköintialueiden kartan löydät tästä.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii etukäteen ilmoittautumisen. Voit ilmoittautua molempiin tai vain toiseen päivään.

Voit ilmoittautua seminaariin tästä!

 

Voit seurata seminaaria myös verkon välityksellä, ilmoittauduthan etukäteen.

Ilmoittaudu 29.11.2018 webinaariin tästä.

Ilmoittaudu 30.11.2018 webinaariin tästä.

 

Kenelle?

Seminaari on tarkoitettu kaikille ruokapalvelualan nykyisille ja tuleville ammattilaisille, sekä asiasta kiinnostuneille. Tule mukaan osallistumaan, keskustelemaan tai vain kuuntelemaan!

 

Ruokailu

Aamu- ja iltapäiväkahvit tarjotaan, lounas omakustanteisesti.

 

Järjestäjä

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Tulevaisuuden älykkäät hyvinvointi- ja ruokapalvelut-hanke ja Palveluliiketoiminnan koulutusohjelma.

Tiedustelut ja lisätietoja:

Riitta Tuikkanen Teija Rautiainen
riitta.tuikkanen@xamk.fi, puh. 0407723385 teija.rautiainen@xamk.fi, puh. 0400872759

 

 

Jaa sivu