Gastronomiset tuulet Keski-Euroopassa ja menujen suunnittelu

Gastronomian asiantuntija Wolfgang Fuchsin luento

Gastronomiset tuulet Keski-Euroopassa ja menujen suunnittelu

tiistaina 13.9.2022 klo 14-16

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Patteristonkatu 3, Mikkeli,

D-kampussali 117

 

Professori Wolfgang Fuchs on arvostettu gastronomian asiantuntija DHBW – Duale Hochschule Baden-Wurttembergissä, jossa hän toimii Hospitality sektorin johtajana. Wolfgang Fuchs kertoo luennossaan menujen suunnittelusta ja gastronomian tuulista Saksassa ja Keski-Euroopassa.

Luennon kesto noin 2 tuntia, esitys englanniksi.

Ennen luentoa kahvitarjoilu klo 13.45-14.

Ilmoittautumiset tilaisuuteen 9.9.2022 mennessä tästä.

 

Tilaisuuden järjestää Saimaa Food & Tourism -kehittämisalustan selvityshanke, jota rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR), Etelä-Savon maakuntaliitto.

 

Lisätietoja: Taina Harmoinen, taina.harmoinen(at)xamk.fi, 040 662 5560