Hyvinvointifoorumi on monialainen tapahtuma KAIKILLE TYÖELÄMÄSTÄ JA HYVINVOINNISTA KIINNOSTUNEILLE. foorumissa  verkostoidutaan, jaetaan ja saadaan ajankohtaista tietoa ja uutta näkökulmaa suomesta ja maailmalta.
Vuoden 2020 teemana on Työ+ELÄMÄ.

Hyvinvointifoorumi koostuu kolmen päivän aikana toteutuvista seminaari- ja muista tilaisuuksista, joihin voit osallistua joko kaikkiin tai valita mielenkiintosi mukaan sinulle sopivat tilaisuudet.

Tapahtuma on maksuton ja tarjoaa kolmen päivän aikana kattavan katsauksen hyvinvoinnin eri puoliin niin yksilön kuin työn kannalta. Tule hakemaan uusinta tietoa, tuoreita näkökulmia ja kasvattamaan verkostoasi!

OHJELMA

Tiistai 10.11.
Työtä tuunaamalla jaksat paremmin!
CARVE-hankkeen seminaari / in english​

Kenelle: Työnantajille, työntekijöille, henkisesti kuormittavaa työtä ja vuorotyötä tekeville ammattiyleisölle kansallisesti ja kansainvälisesti.
Miksi tulla mukaan? Tiesitkö, että työn tuunaaminen on ilmainen ja helppo tapa lisätä työntekijöiden työssä jaksamista ja tuottavuutta? Oman työn tuunaamisen eteen ei tarvitse nähdä suurta vaivaa, se tuottaa tulosta hyvinvoinnin lisääntymisenä. Seminaarissa kuulet tutkittua tietoa työn tuunaamisesta, vinkkejä ja välineitä siihen ja saat esimerkkejä Suomesta ja maailmalta.

Klo 10.00 – 12.00 Ilmoittautuminen, verkostoitumista ja tutustumista näyttelyyn
klo 12.00 – 13.30 Keynote-puheenvuoro (puhuja tarkentuu) ja keskustelua
Klo 13.30 – 14.00 Iltapäiväkahvi ja verkostoituminen​
Klo 14.00 – 15.30 CARVE-hankkeen kumppanit Belgiasta & Bulgariasta ​
Klo 15.30 – 16.30 Verkostoitumista ja tutustumista näyttelyyn

 

Keskiviikko 11.11.
Työn merkityksellisyys
TUTU-hankkeen seminaari ​

Kenelle: Työnantajille ja työntekijöille sekä opiskelijoille, yrityksille ja yhdistyksille, jotka ovat kiinnostuneita työelämästä ja oman työnsä kehittämisestä sekä työn merkityksellisyydestä. Iltapäivän osio on kohdennettu erityisesti sote-alan toimijoille, aamupäivän luento koskettaa kaikkia työelämästä ja työn merkityksellisyyden kokemuksesta kiinnostuneita.
Miksi tulla mukaan? Oletko koskaan miettinyt, mitä merkitystä työlläni on minulle itselleni tai toisille tai mistä oikeasti syntyy merkityksellisyyden kokemus työelämässä? Seminaari lisää jokaisen tietoisuutta työn merkityksellisyydestä; mitä se on ja miksi se on tärkeätä juuri nyt. Mitä tekemistä merkityksellisyyden kokemuksella on työelämässä tänä päivänä. Tilaisuus on oiva mahdollisuus verkostoitumiseen muiden samasta aiheesta kiinnostuneiden ihmisten kanssa.

Klo 9.00 – 11.30 Ilmoittautuminen, verkostoitumista ja tutustumista näyttelyyn
Klo 11.30 – 13.00 Keynote-puheenvuoro (puhuja tarkentuu) ja keskustelua
Klo 13.00 – 13.30 iltapäiväkahvi ja verkostoituminen​
Klo 13.30 – 14.30 TUTU-työpajat (hankkeessa mukana olevat yritykset) ​
Klo 14.30 – 15.45 TUTU-hankkeen tulosten esittely

 

Torstai 12.11.
Kulttuuri ja luontohyvinvointi

Parasta Etelä-Savoon -hankkeen loppuseminaari​

Kenelle: Sote- ja nuorisoalojen ammattilaisille, opettajille ja opiskelijoille, kolmannelle sektorille ja taide-, luonto- ja kulttuuripalveluiden tuottajille. Sote- ja nuorisoalojen päätöksentekijöille. 
Miksi tulla mukaan?
Tiesitkö, että taide-, kulttuuri ja luonto tuovat hyvinvointia tukevia välineitä esimerkiksi kuntoutumiseen ja muun hoidon tueksi?
Taide-, kulttuuri- ja luontokokemukset tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia muun muassa lisäämällä elämän merkityksellisyyden ja autonomian tunnetta. Tapahtumassa avataan tähän liittyvää sisältöä sekä tutkimuksen että esimerkkien kautta. Kerromme hankkeen aikana yhteiskehittämisen työpajaohjelman avulla kentälle syntyneistä palvelukokeiluista ja tuotteista.

Klo 12 –  12.15 Seminaarin avaus​
​Klo 12.15 – 13 Marjatta Bardy, tutkimusprofessori emerita​:
”Kulttuuri ja taide sosiaalisena ja henkisenä huoltona?”
klo 13.15 – 14 Paleface, Karri Miettinen:
”Kulttuurin ja taiteen muutosvoima”  ​
Ruohonjuuritason muutosta ja esimerkkejä ​
​klo 14 – 14.30  Kahvitauko​
​klo 14.30 – 16 Kehittämistyön paraati​

 

Sosiaalisessa mediassa löydät meidät: #hyvinvointifoorumixamk, #työpluselämä

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan on tulossa pian.

Jaa sivu