Inspiroiva uratarina: Sointu Borg

Miten osaisin viestiä omasta osaamisestani paremmin? Entä mitä jos olen täysin hukassa sen suhteen, mihin suuntaan haluaisin tulevaa työuraani viedä?

Nykypäivänä paineet ovat kovat ja oman osaamisen tunnistaminen aiheuttaa monille haasteita. Sointu Borg avaa puheenvuorossaan omaa matkaansa yrittäjänä sekä käsittelee sensuroimattomasti omaa hukassa olemisen tunnettaan. Sointu kertoo, miten oman osaamisen markkinointi onnistuu parhaiten, jakaa vinkkejä digitaitoihin sekä tarjoaa oivalluksia, joilla jokainen voi rohkeammin rakentaa itsensä näköistä polkua.

Sointu Borg räiskyvä on puhuja, yrittäjä, ekonomi sekä media- ja somepersoona. Isomman yleisön tietoisuuteen hän nousi voitettuaan realityformaatti Diilin vuonna 2021. Soinnun rajoja rikkova ja anteeksipyytelemätön asenne hakee vertaistaan! Terävä, sensuroimaton ja huumorilla höystetty ulosanti kuuluvat naisen tavaramerkkeihin.

Puheenvuoro järjestetään hybiridinä. Live-tapahtuma järjestetään Xamkin Mikpoli-salissa. Livetapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen vaan paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Verkkotapahtumaan tulee ilmoittautua. Ilmoittautuneet voivat seurata puheenvuoroa tapahtuma-aikaan striimattuna ja lisäksi siitä tehdään tallenne, joka on tapahtumaan ilmoittautuneiden nähtävissä viikon ajan. Tapahtumasta tehdään tallenne, joka on tapahtumaan ilmoittautuneille nähtävissä viikon ajan. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Ilmoittautuminen tapahtuman striimiin täältä

Puheenvuoro on osa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Työelämäpäivät – Worklife Boom -tapahtumaa. Puheenvuoron järjestää Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun nuorisoalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Juvenian OSUVA – nuorten ja nuorten aikuisten digitaitojen sparraus -hanke. Hanketta rahoittaa Etelä-Savon ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta.  Lisätietoja OSUVA- hankkeesta: www.xamk.fi/osuva.