Kansainvälisyys ja ilmastoviisaus elintarvikeyrityksissä

Etelä-Savossa tuotetaan erinomaisia elintarvikkeita, joille on tarjolla myös kansainvälisiä markkinoita. Tule kuulemaan asiantuntijoiden näkemyksiä kansainvälisistä markkinoista, ilmastoviisaudesta ja kuluttajakäyttäytymisestä. Tapahtuma on tarkoitettu erityisesti elintarvikealan yrittäjille, kehittäjille ja kouluttajille. 

Kansainvälisyys ja ilmastoviisaus elintarvikeyrityksissä -seminaari ti 31.10.2023 klo 13-16 Konsertti- ja kongressitalo Mikaelin kokoustilassa, Sointukatu 1, 50100 Mikkeli.

OHJELMA: 

Tervetuloa, Teija Rautiainen, Etelä-Savon ruokaklusterin johtaja ja Kaisa Voutila, projektipäällikkö, Building Clusters, Ecosystem Collaboration and RIS3 Communication in South Savo –hanke 

Onko kuluttajaymmärrys avain kannattavaan kasvuun kansainvälisillä markkinoilla, Niina Hietalahti, ruokastrategi, Nordic Breakfast Oy  

Kahvitauko klo 14-14.15

Mikä tuote myy ja missä kysyntä kasvaa? – Maailmalle ilmastoviisailla elintarvikkeilla, Jukka-Pekka Inkinen, kansainvälisten asioiden johtaja, Fennopromo Oy / KIKE-hanke 

Vienti kansainvälisille markkinoille, Karoliina Tilaeus, Team Finland koordinaattori, Työllisyyden, yrittäjyyden ja osaamisen palvelut, Etelä-Savon ELY-keskus 

Yritystoiminnan kasvu – voitot, haasteet ja yhteistyön merkitys, Timo Hyöppinen, toimitusjohtaja, Serviini Oy  

Keskustelua ja kysymyksiä 

Tilaisuus päättyy klo 16. 

 

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Ilmoittaudu tilaisuuteen oheisesta linkistä 26.10.2023 klo 16 mennessä. https://link.webropolsurveys.com/S/6F804234EFF9046F

 

Tilaisuuden järjestävät Building Clusters, Ecosystem Collaboration and RIS3 Communication in South Savo -hanke ja Eurooppalaisesta klusteriverkostosta tukea eteläsavolaisille ruoka-alan yrityksille -hanke yhteistyössä Kiertotaloudesta lisää kilpailukykyä elintarvikevientiin (KIKE) -hankkeen kanssa.