Kasvukilta -Kv-logistiikka

Mitä kv-logistiikassa tulisi huomioida? Miten maantielogistiikan murros vaikuttaa liiketoimintaympäristöön? Näihin kysymyksiin pureudutaan seuraavassa Kv-logistiikkaan keskittyvässä Kasvukillan tapaamisessa, joka pidetään torstaina 20.4. klo 14-16 Teamsissa.  Vinkkejään ja näkemyksiään ovat jakamassa Customer Service Specialist Hanna Laukkanen Bertin Environics Oy sekä Toiminnanjohtaja Heikki Lappalainen SKAL Itä-Suomi ry. Tervetuloa linjoille kuulemaan, verkostoitumaan ja keskustelemaan.

Kirjaudu mukaan  Teams-tapahtumaan:Click here to join the meeting

Ilmoittaudu mukaan tästä

 

Alustava ohjelma:

Avaus

14.05 Maantielogistiikan murros ja sen vaikutukset liiketoimintaympäristöön/ Toiminnanjohtaja Heikki Lappalainen SKAL Itä-Suomi ry

Keskustelua ja kysymyksiä

14.50 Mitä tulisi huomioida kv-logistiikassa /  Customer Service Specialist Hanna Laukkanen Bertin Environics Oy

Keskustelua ja kysymyksiä,

Keskustelua on buustaamassa myyntijohtaja, Harri Mustonen, Kouvola Innovations

Kasvukilta on kansainvälistyvien ja kasvuyritysten sekä näitä tukevien organisaatioiden kokemustenvaihdon ja toisilta oppimisen avoin verkosto Etelä-Savossa, johon ovat tervetulleita toimijat myös muilta alueilta. Tulethan sinäkin mukaan verkostoitumaan ja rakentamaan kasvua.

Pysy kartalla Kasvukillan tapahtumista ja seuraa Kasvukillan sivua Linkkarissa: www.linkedin.com/company/kasvukilta

Kasvukiltaa luotsaavat: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, Etelä-Savon kauppakamarin kansainvälistymisryhmä, Business Finland alueverkosto sekä Etelä-Savon yrittäjät. Tapaaminen järjestetään osana Pk-yritysten Muutoskyvykkyys ESR-hanketta sekä Biotalous ja Cleantech Miniklusteri: vienti ja kansainvälistyminen EAKR-hankkeita.

Lisätiedot: Kasvukillan puuhamies Niko Arola niko.arola@xamk.fi 040 5380961