Kasvukilta -Kv-logistiikka

Mitä kv-logistiikassa tulisi huomioida? Miten maantielogistiikan murros vaikuttaa liiketoimintaympäristöön? Näihin kysymyksiin pureudutaan seuraavassa Kv-logistiikkaan keskittyvässä Kasvukillan tapaamisessa, joka pidetään torstaina 20.4. klo 14-16 Teamsissa.  Vinkkejään ja näkemyksiään ovat jakamassa Customer Service Specialist Hanna Laukkanen Bertin Environics Oy sekä Toiminnanjohtaja Heikki Lappalainen SKAL Itä-Suomi ry. Tervetuloa linjoille kuulemaan, verkostoitumaan ja keskustelemaan.

Kirjaudu mukaan  Teams-tapahtumaan:Click here to join the meeting

Ilmoittaudu mukaan (lyyti-linkki päivitetään myöhemmin)

Alustava ohjelma:

Alustava ohjelma:

Avaus

14.05 Maantielogistiikan murros ja sen vaikutukset liiketoimintaympäristöön/ Toiminnanjohtaja Heikki Lappalainen SKAL Itä-Suomi ry

Keskustelua ja kysymyksiä

14.50 Mitä tulisi huomioida kv-logistiikassa /  Customer Service Specialist Hanna Laukkanen Bertin Environics Oy

Keskustelua ja kysymyksiä

Kasvukilta on kansainvälistyvien ja kasvuyritysten sekä näitä tukevien organisaatioiden kokemustenvaihdon ja toisilta oppimisen avoin verkosto Etelä-Savossa, johon ovat tervetulleita toimijat myös muilta alueilta. Tulethan sinäkin mukaan verkostoitumaan ja rakentamaan kasvua.

Pysy kartalla Kasvukillan tapahtumista ja seuraa Kasvukillan sivua Linkkarissa: www.linkedin.com/company/kasvukilta

Kasvukiltaa luotsaavat: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, Etelä-Savon kauppakamarin kansainvälistymisryhmä, Business Finland alueverkosto sekä Etelä-Savon yrittäjät. Tapaaminen järjestetään osana Pk-yritysten Muutoskyvykkyys ESR-hanketta sekä Biotalous ja Cleantech Miniklusteri: vienti ja kansainvälistyminen EAKR-hankkeita.

Lisätiedot: Kasvukillan puuhamies Niko Arola niko.arola@xamk.fi 040 5380961