Meiän Sippola -Tarinakahvila

Tervetuloa Tarinakahvilaan!

Keskiviikkona 24.11.2021 klo 17-19.

Taidekeskus Antares, Pien-Liikkalantie 6, Sippola

Tarinakahvilat ovat kaikille avoimia tilaisuuksia, johon saa tulla kertomaan, kuuntelemaan ja osallistumaan keskusteluun. Tarkoituksena on löytää ja nostaa esiin kiinnostavia tarinoita kylästä ja kyläläisiltä. Jutellaan vapaamuotoisesti kahvikupposten äärellä.

Mitkä ovat sinulle tärkeitä paikkoja? Millaista elämä on ollut ja on nyt? Minkälaisia tarinoita ja legendoja kylällä liikkuu? Mitkä ovat kylän parhaat puolet? Ennen kaikkea, mikä tekee Sippolasta Sippolan?

Ihan tavalliset tarinat, tapahtumat, muistot ja sattumukset riittävät, ne kun tekevät kustakin kylästä ainutlaatuisen. Emme siis etsi maailmaa mullistaneita tapahtumia tai sankaritarinoita!

Voit ottaa mukaasi valokuvia lempipaikoista tai tärkeistä tapahtumista.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu!

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Xamkin Älykkäät kulttuurikylät -hanke ja Kymenlaakson museo.

Älykkäissä kulttuurikylissä Kymenlaakson kyliä kehitetään kohti kestäviä asumisen, vapaa-ajan ja työskentelyn paikkoja kulttuuriympäristöt huomioiden. Toiminnassa keskitytään etätyön, innovaatioiden ja kulttuurihyvinvoinnin tuomiin mahdollisuuksiin kylien elinvoiman lisäämisessä.

Kymenlaakson museo Kotkassa on kulttuuriperinnön asiantuntija, kumppani ja mahdollistaja koko maakunnassa. Luomme mahdollisuuksia yhdessä tekemiseen. Toimintamme lähtee asukkaiden tarpeista ja haluamme kehittää palveluja yhteistyössä alueen yhteisöjen kanssa.