Osta yritys, luo tulevaisuus -tapahtuma

*ship Startup Festival on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun järjestämä tapahtuma, joka tuo vuosittain varhaisen vaiheen startuppeja, yrittäjiä, opetushenkilöstöä ja päättäjiä yhteen toukokuussa Kotkassa. Kaksipäiväinen tapahtuma järjestetään tänä vuonna kymmenettä kertaa Kotkassa ja tämän vuoden tapahtuma järjestetään Merikeskus Vellamossa 16.-17.5.2024.

*shipin 1. päivässä järjestetään tänä vuonna mielenkiintoinen suomenkielinen osuus yrityksen ostamisen teemassa .  Auditorio tilaisuus on tarkoitettu yrittäjille, yrittäjyydestä tai yrityksen ostamisesta kiinnostuneille. 

16.5.2024 klo 12:00 – 14:00
*SHip Startup Festival, AUDITORIO

Ohjelma: 

> Yritysflippaus, Mikko Rantanen, Kaupallistajat Suomi Oy

”Yritysflippauksessa yritysoston tavoitteena on yrityksen arvon kasvattaminen ja yrityksen eteenpäin myyminen.”, Mikko Rantanen, Kaupallistajat Suomi Oy

Mikko on monessa liemessä keitetty sarjayrittäjä, joka on perustanut useita yrityksiä ja ollut mukana erilaisissa omistajanvaihdoksissa. Mikko kertoo miten yritysflippauksessa voi lähteä liikkeelle, mistä ostettavan yrityksen voi löytää, miten yrityksen ostamisen voi rahoittaa ja milloin on hyvä hetki myydä yritys?

> Tulevaisuuspaneeli: Tulevaisuuden mielikuvat, yrittäjyys ja yrityskaupat

Minkälainen on yrittäjyyden ja yrittäjien tulevaisuus Kymenlaaksossa? Minkälaisia voimavaroja meillä yksilöinä, ryhminä ja verkostoina on kohdata tulevaisuuden mahdollisuudet? Tulevaisuuspaneeli luo näkymiä yrittäjien tulevaisuuksiin ja tarjoilee osallistujille eväitä toivotun tulevaisuuden tekemiseksi.

 

Osatapahtuman järjestää Euroopan unionin osarahoittama Varustamo – tukena yrityksen omistajanvaihdoksessa hankkeen toteuttajat Cursor, Ekami ja Xamk.  Ilmoittautuminen Osta yritys, luo tulevaisuus -tapahtumaan tapahtuu rekisteröitymällä *ship Startup Festivaliin.: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/e84d2e9b-cd89-4015-8706-0ec7ba042aea?displayId=Fin3022861 *ship Startup Festival -tapahtumaan voi ilmoittautua molempiin päiviin, vain yhteen päivään tai vain yhteen osuuteen mukaan.

Muutokset mahdollisia.