Miten Etelä-Savo voisi erottua muista edukseen ruoka-alalla sekä ruokaa ja matkailua yhdistämällä? Maaseudun yritysrahoitus on myös alan yritysten ulottuvilla.  Tule kuulemaan mitä yrityksille on tarjolla rahoitus- ja tukipalveluissa! Tilaisuudessa esittäytyy myös Ekoneum ry ja sen rooli Etelä-Savon ruoka-alan kehittämisessä 2020-luvulla.

Ruoka-alan yritykset uudelle vuosikymmenelle – info rahoitus- ja tukipalveluista -tilaisuus järjestetään to 5.3.2020 klo 17.45–20 Mikkelissä.

Paikkana Bistro Holvi, alakerran kokoustila, Teatteritalo/Savilahdenkatu 11, 50100 Mikkeli

Ohjelma

17.45    Alkaen kahvitarjoilu

18.00    Alkusanat toiminnanjohtaja Taina Harmoinen, Ekoneum ry

18.10    Huomioita liiketoiminnan suunnittelusta ja markkinoinnista pienyrityksissä, Kirsi Mutka-Paintola, ProKasvu-hanke, ProAgria Etelä-Savo

18.30    Katsaus ruoka-alan lisäarvotekijöihin ja Etelä-Savon vahvuuksiin, Marjo Särkkä-Tirkkonen, UKKA-hanke, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti

18.50    Yrityksen monikanavainen viestintä, Tiina Kohonen, Vierulan Tila, Mäntyharju

19.10    Yritysten kehittämisrahoitus – mistä ja miten?, Jukka Kotro, Etelä-Savon Ely-keskus

19.30    Kehittämishankkeet yrittäjän apuna, Petteri Mattila, ProKasvu-hanke, ProAgria Etelä-Savo ja Taina Harmoinen, URAKKA-hanke, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Loppukeskustelu

20.00    Tilaisuuden päätös

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautuminen tarjoilun vuoksi viimeistään 28.2.2020 osoitteeseen https://link.webropolsurveys.com/S/A61301A1AA259003

Lisätietoja: Taina Harmoinen, taina.harmoinen@xamk.fi, 040 662 5560

 

Saman sisältöiset tilaisuudet toteutetaan

19.2. klo 18-20 Savonlinnassa

4.3. klo 18-20 Pieksämäellä 

Tilaisuuden järjestämisestä vastaavat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun koordinoima URAKKA – Uudistuva ja kasvava Etelä-Savon ruoka-ala -hanke ja ProAgria Etelä-Savon ProKasvu-hanke, joita rahoittavat Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus.

Jaa sivu