Ruokaketjun tulevaisuustärskyt – Visioita ruokatrendeistä ja ruokailmiöistä sekä kansainvälistymisestä eteläsavolaisella twistillä
Ruokaketjun tulevaisuustärskyt Webinaarissa 20.4. klo 15-17 aiheena ”Visioita ruokatrendeistä ja ruokailmiöistä sekä kansainvälistymisestä eteläsavolaisella twistillä”.
Ohjelma
15.00-15.05 Tervetuloa Etelä-Savon ruokaklusterin webinaariin, Pirjo Kivijärvi, Luke
15.05-16.00 Ruokatrendit ja ruokailmiöt meillä ja muualla, Jukka-Pekka Inkinen, strategiajohtaja, kansainväliset suhteet, Fennopromo Oy
16.00-16.20 Mitä ja kenelle – eteläsavolaiset herkut maailmalle, Päivi Pylkkänen, HY Ruralia-instituutti ja Taina Harmoinen, Xamk
16.20-16.45 Luonnonmukaisilla tuotteilla Etelä-Savosta kansainvälisille markkinoille, Kari Kaipainen, toimitusjohtaja, SunSpelt Oy
16.45-17.00 Loppukeskustelu ja tulevia ruokaklusterin tapahtumia, Pirjo Kivijärvi, Luke
Microsoft Teams -kokous
Liity tietokoneella, mobiilisovelluksella tai kokoustilan laitteella
Liity kokoukseen napsauttamalla tästä
Lisätietoja webinaarista: Pirjo Kivijärvi, pirjo.kivijarvi(at)luke.fi, +358 40 828 8254
Webinaarin järjestää Etelä-Savon ruokaklusteri, ekoneum.com/etela-savon-ruokaklusteri
Etelä-Savon ruokaklusteria tukevat:
RUOTO-hanke ja
Eurooppalaisesta klusteriverkostosta tukea eteläsavolaisille ruoka-alan yrityksille-hanke