Ruokaketjun tulevaisuustärskyt – Visioita ruokatrendeistä ja ruokailmiöistä sekä kansainvälistymisestä eteläsavolaisella twistillä

Ruokaketjun tulevaisuustärskyt Webinaarissa 20.4. klo 15-17 aiheena ”Visioita ruokatrendeistä ja ruokailmiöistä sekä kansainvälistymisestä eteläsavolaisella twistillä”.

Ohjelma

15.00-15.05   Tervetuloa Etelä-Savon ruokaklusterin webinaariin, Pirjo Kivijärvi, Luke

15.05-16.00   Ruokatrendit ja ruokailmiöt meillä ja muualla, Jukka-Pekka Inkinen, strategiajohtaja, kansainväliset suhteet, Fennopromo Oy

16.00-16.20  Mitä ja kenelle – eteläsavolaiset herkut maailmalle, Päivi Pylkkänen, HY Ruralia-instituutti ja Taina Harmoinen, Xamk

16.20-16.45  Luonnonmukaisilla tuotteilla Etelä-Savosta kansainvälisille markkinoille, Kari Kaipainen, toimitusjohtaja, SunSpelt Oy

16.45-17.00  Loppukeskustelu ja tulevia ruokaklusterin tapahtumia, Pirjo Kivijärvi, Luke

Microsoft Teams -kokous

Liity tietokoneella, mobiilisovelluksella tai kokoustilan laitteella

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Lisätietoja webinaarista: Pirjo Kivijärvi, pirjo.kivijarvi(at)luke.fi, +358 40 828 8254

 

Webinaarin järjestää Etelä-Savon ruokaklusteri, ekoneum.com/etela-savon-ruokaklusteri

Etelä-Savon ruokaklusteria tukevat:

RUOTO-hanke ja

Eurooppalaisesta klusteriverkostosta tukea eteläsavolaisille ruoka-alan yrityksille-hanke