Ruokaketjun tulevaisuustärskyt – Visioita virtuaaliseen ruokakauppaan -webinaari

Verkkokauppa on yleistynyt vauhdilla ja korona-aika on tuonut siihen lisäbuustia. Yrittäjälle verkkokauppa tarjoaa paljon mahdollisuuksia, mutta myös pohdittavaa; miten verkkokauppa sopii yrityksen liikeideaan ja mikä painoarvo sillä on yrityksen toiminnassa sekä miten ja millä alustalla kauppa toteutetaan? Oman verkkokaupan perustamisen sijaan tuotteita voi markkinoida myös yhteistyöverkkokauppojen sekä kansainvälisten isojen verkkokauppojen kautta.

Tervetuloa ruokasektorin tulevaisuustärskyille – Visioita virtuaaliseen ruokakauppaan – webinaariin – keskiviikkona 5.5.2021 klo 13-15, jossa verkkokaupan tarjoamia mahdollisuuksia ja merkitystä yrityksen liiketoiminnalle valotetaan usean asiantuntijan voimin.

 Ohjelma:

13.00 Tervetuloa Ruokaketjun tulevaisuustärskyille, projektipäällikkö Taina Harmoinen, URAKKA-hanke

13.05 Klikkaa sisään online-kauppaan – askeleet verkkokaupan maailmaan:
– sopivatko tuotteeni myytäväksi verkkokaupassa
– perustanko oman verkkokaupan vai tarjoanko tuotteet myyntiin kansainväliseen verkkokauppaan
– mikä on oman verkkokauppani toiminnan tarkoitus

Director, International Affairs, Jukka-Pekka Inkinen, Fennopromo Oy

13.25 Amazon on valtavirtaa. Kuinka tuote listataan Amazoniin ja miten myynti tapahtuu käytännössä, case Saksan Amazon.
Business Development Director & Co-founder Pasi Bruun, Retime Oy

13.45 Kokemuksia Amazonin käytöstä, Simo Larmo, Birkkalan tila

14.05-14.10 tauko

14.10 Miten oma verkkokauppa perustetaan ja mitä pitäisi huomioida? Verkkokauppa-asiantuntija Teppo Rantaniva, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

14.30 Verkkokaupan hyödyt ja haasteet – kokemuksia omasta verkkokaupasta, Jussi Saarinen, Heikkilän Yrttitila Oy

14.45 keskustelua

15 tilaisuus päättyy

 

Tilaisuus toteutetaan Teams-kokouksena, johon pääset osallistumaan tästä linkistä

Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella

Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

 

Lisätietoja: Taina Harmoinen, taina.harmoinen(a)xamk.fi

Tilaisuuden järjestää Uudistuva ja kasvava Etelä-Savon ruoka-ala – URAKKA-hanke, jota rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus.