Simo Paanala: ajattele isosti ja usko itseesi – nuoren yrittäjän ja riskisijoittajan tarina

SIMO PAANALA: AJATTELE ISOSTI JA USKO ITSEESI – NUOREN YRITTÄJÄN JA RISKISIJOITTAJAN TARINA

Kuinka töistä potkut saanut self-made man rakensi vaikuttavan uran ja varallisuuden?

  • Kuinka ostaa kerrostalo puhelinsoitolla?
  • Miten kerätä pankilta 2 miljoonaa euroa parissa viikossa?
  • Kuinka saada muut haluamaan voittoasi?

To 10.6.2021 klo 17-18 Mikkeli-Karage tai verkko

Tämä tarina ei jätä ketään kylmäksi, ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ. 

Ja hei, nyt sitä saa, eli kahvia ja pullaa tarjolla 40 nopeimmalle live-ilmoittautujalle! Live-tilaisuus pidetään Mikkeli Karagen tiloissa, Maaherrankatu 12 (entiset YLE Etelä-Savon tilat) Jos et pääse livenä paikalle, niin tapahtumaan voi osallistua myös verkossa tästä Teams-linkistä.

 

Simo Paanala on sijoittaja, joka on tehnyt varallisuutensa asuntosijoittamisella. Hän on toiminut mm. pankkiiriliikkeen ajanvarauksessa, sijoitusneuvojana ja saavutti kehitysjohtajan tittelin, josta sai potkut vasta 25- vuotiaana. Tästä alkoi täysipäiväinen yrittäminen sijoitusasuntojen parissa. Liike-idea oli yksinkertainen: Osta asuntoja, myy niitä, toista.  Useamman sadan asunnon jälkeen hän on lähtenyt mukaan sijoittajaksi ja omistajaksi mm. Heart2Save, FX Jiu-Jitsu, Vellamo Natural Mineral Water, X-Flite ja Valo Sweden – yrityksiin.

Simoa seuratessa näkee, kuinka tärkeää on hyvä päätöksentekokyky sekä sen, kuinka systemaattisesti riskinottoa tulee lähestyä. Verkostojen tärkeys sekä niiden kunnioittaminen  näkyy vahvasti tekemisessä. Tämä Self-Made Man toimii rohkean ennakkoluulottomasti ja vannoo jatkuvan oppimisen nimeen.

 

Tapahtuma on osa Yrittäjyyden Kolmas Aalto -hanketta, joka saa Etelä-Savon ELY-keskuksen kautta Euroopan sosiaalirahaston osarahoitusta. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Mikkeli Karagen ja Xamkin Business Cafen kanssa.

Startup-yhteisö, Mikkeli Karage, tarjoaa upean kasvualustan uuden yrittäjyyden toiminnoille, mm. demoiluille, prototyyppien rakentamiselle ja tapahtumille.