Tietotekniikkavalmiuksia työelämään pelillisellä tarinankerronnalla -lyhytkurssi (4 päivää)

Tällä lyhytkurssilla opit laatimaan tietokoneella kyselypelejä ja pelillisiä tarinoita. Pelilliset tarinat eroavat perinteisistä tarinoista siinä, että niissä lukijalle annetaan mahdollisuus vaikuttaa tarinan kulkuun. Lisäämme tarinoihin edelleen pelillisyyttä ja tutustumme tätä kautta helpolla tavalla tietotekniikassa tarvittavaan ajatteluun ja yksinkertaiseen ohjelmointiin.

Kurssilla ei ole esitietovaatimuksia, tietokoneen peruskäyttötaito riittää. Koulutus on atk-luokassa, mutta halutessasi voit tuoda oman kannettavan tietokoneesi. Kurssi liittyy väitöskirjatutkimukseen, jossa tutkitaan miten pelien kautta voidaan oppia tietokoneiden käytössä tarvittavaa abstraktia ajattelua.

Ilmoittaudu etukäteen sähköpostilla osoitteeseen mika.letonsaari@xamk.fi.

Nimen lisäksi voit halutessasi kertoa lyhyesti atk-taidoistasi (esim. toimisto-ohjelmat, pelit, ohjelmointi), mikä auttaa meitä mukauttamaan kurssia osallistujille sopivaksi. Koulutus ei ole Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun virallinen koulutus, mutta osallistujille voidaan kirjoittaa todistus kurssille osallistumisesta.

Koulutus on ilmainen.

ma 6.5. kello 17.30 – 19.00
ti 7.5. kello 17.30 – 19.00
ke 8.5. kello 17.30 – 19.00
to 9.5. kello 17.30 – 19.00

Koulutus järjestetään atk-luokassa D207, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Mikkelin kampuksella (D-rakennuksen sisäänkäynnistä portaat toiseen kerrokseen ja käytävää vasemmalle).

https://www.xamk.fi/wp-content/uploads/2017/08/Mikkeli_kampus.pdf

Lisätietoja antaa TKI-asiantuntija Mika Letonsaari, mika.letonsaari@xamk.fi tai puhelin +358 41 5357676.