Xamk mukana Winter Assemblyssä

Tässä näyte Xamkin Luovat alat -tutkimusyksikön hankkeissa toteutettujen pelien visuaalisuudesta. Kuva on kooste kolmen pelin hahmoista: Hamina 1810 – työ ei koskaan muutu, Versus ja Nuorten vaikuttavuus.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk on mukana Winter Asembly 2020 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 20.-22.2.2020.

Xamkissa on tarjolla useita koulutuksia, joista voi työllistyä pelialalle. Kouvolassa tarjolla on englanninkielinen, kulttuurialan Game Design -koulutus, jossa opiskellaan peliteollisuuden työtehtäviin, esimerkiksi pelisuunnittelijaksi tai peliartistiksi. Kotkassa voi opiskella peliohjelmoinnin tai kyberturvallisuuden insinööriksi. Mikkelissä puolestaan tarjolla on englanninkielinen insinöörikoulutus Information Technology sekä tietojenkäsittelyn koulutus, josta valmistuu tradenomiksi (AMK). Peliohjelmoinnin, kyberturvallisuuden ja tietojenkäsittelyn koulutukset ovat mukana 18.3. alkavassa kevään yhteishaussa.

Osastollamme voi tutustua Xamkin pelialaan liittyviin koulutuksiin sekä tutkimus- ja kehityshankkeissamme kehitettyihin peleihin. Esittelyssä ovat mm. pelit Hamina 1810 – työ ei koskaan muutu ja Versus-portaali.

Kävijät ovat tervetulleita testaamaan pelejä ja VR-laseja! Xamkin osasto Messukeskuksessa on avoinna torstaista lauantaihin 20.-22.2. klo 9-20.

Lisätiedot

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Hankkeissa kehitetyt pelit ja Winter Assembly:
projektipäällikkö Terhi Halonen, 044 702 8429, etunimi.sukunimi@xamk.fi

Pelialaan liittyvät koulutukset:
lehtori Suvi Pylvänen, 044 702 8354, etunimi.sukunimi@xamk.fi (Game Design)
koulutusjohtaja Paula Siitonen, 040 842 0581, etunimi.sukunimi@xamk.fi (muut alan koulutukset)