Tervetuloa YRITTÄJYYSPOLULLA -opiskelijayrittäjyyden mahdollisuudet Xamkissa -tilaisuuteen ti 12.12.2023 klo 14.00-15.30. Tilaisuus on Työharjoittelu yrittäjänä -hankkeen päätöstilaisuus (Xentre), joka järjestetään Teamsissa.

 

KENELLE? Teemasta kiinnostuneille Xamkin opettajille ja opiskelijoille. Toivomme mukaan erityisesti harjoitteluvastaavia.

 

MITÄ? Tilaisuudessa kuulet:

  • eri alojen opiskelijoiden inspiroivat kokemukset oman yritysidean työstämisestä ja työharjoittelun suorittamisesta omassa yrityksessä
  • opetuksen näkökulmia opiskelijayrittäjyyden tukemiseen
  • tuoreinta tietoa opiskelijayrittäjyyden mahdollistamisesta ja siihen liittyvistä opinnoista Xamkissa (*ship Akatemia)
  • PatteriES:n toiminnasta
  • Työharjoittelu yrittäjänä -mallista, joka on kehitetty hankkeen pilotoinnin perusteella. Mallia voidaan soveltaa eri koulutusaloilla myös tulevaisuudessa.

 

Ohjelma ja sisällön aikataulu tarkentuvat lähiviikkojen aikana.

Kiinnostuitko? Varaa pian eturivin paikka Teamsiin ja ilmoittaudu mukaan! 🙂

 

ILMOITTAUTUMINEN (30.11. mennessä): https://link.webropolsurveys.com/S/9285D0F70D717E4A

Teams-kokouskutsu lähetetään kaikille ilmoittautuneille marras-joulukuun vaihteessa.

 

———————————————————-
Työharjoittelu yrittäjänä -hankkeessa on kokeiltu ja kehitetty mallia Xamkin opiskelijoiden työharjoittelun suorittamiseen omassa yrityksessä. Eri alojen opiskelijat ovat suorittaneet harjoittelua omassa yrityksessä hankkeen aikana. Mallia on muotoiltu opiskelijoiden ja opettajien kokemusten perusteella. Malli on sovellettavissa eri koulutusaloilla mahdollisuuksien mukaan hankkeen päättymisen jälkeen. Hanketta on toteuttanut Xentre – Yrittäjyyden ja innovaatioiden tutkimus- ja koulutusyksikkö 1.9.2022-31.12.2023. Hanketta on rahoittanut Otsakorven Säätiö.
———————————————————-

Lisätiedot

Tanja Mäkelä, projektipäällikkö
p. 040 183 2178