Mikkelin kaupunki uudistaa brändiään ja siihen tarvitaan sinun apuasi. Millainen on Mikkelille sopiva iskulause? Millaiset viestit sopivat mikkeliläisen suuhun? Auta kaupunkia etsimään suuntaa iskulauseelle ja viesteille äänestämällä suosikkejasi tai ehdota omaa viestiäsi! Vastaamalla olet rakentamassa Mikkelin brändiä ja voit voittaa Mikkelin tuotekorin (arvo 200 €)!

Mikkelin kaupungin brändityö jatkuu viikolla 17, kun mikkeliläiset pääsevät äänestämään ja ehdottamaan Mikkelille uutta iskulausetta. Äänestys avautuu osoitteessa: www.mikkeli.fi/iskulause ja äänestysaikaa on ma 23.4.-pe 27.4. Äänestämään pääsee myös Kauppakeskus Stellan Tähtitorilla maanantaista perjantaihin.

– Mikkeliläiset osallistuivat aktiivisesti brändityöhön jo Millainen mikkeliläinen olet -testin puitteissa muutama viikko sitten. Testi oli hitti ja sen teki lähes 6000 mikkeliläistä, iloitsee Mikkelin kaupungin markkinointisuunnittelija Emmi Eronen. Nyt toivommekin, että mikkeliläiset osallistuvat innolla myös tähän seuraavaan vaiheeseen.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 200 euron arvoinen Mikkelin tuotekori.

Lisätietoja:
Mikkelin kaupunki
markkinointisuunnittelija Emmi Eronen, emmi.eronen@mikkeli.fi, puh. 040 129 4647