Suomen Jalkojenhoitaja- ja Jalkaterapeuttiliitto ry:n syysopintopäivät ja jalkaterapeuttikoulutuksen 20-vuotisjuhlaseminaari pidetään 21. – 22.9.2017 Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Savonlinnan Kuntoutus- ja terveysalan yksikössä. Opintopäiville ja juhlaseminaariin on kutsuttu kaikki Savonlinnan jalkaterapeuttikoulutuksesta valmistuneet ja nykyiset jalkaterapeuttiopiskelijat. Juhlaan ja opintopäiville osallistuu noin 70 jalkaterapeuttia sekä 80 jalkaterapian opiskelijaa.

Kaksipäiväisen juhlan ohjelmassa on kotimaisten sekä kansainvälisten luennoitsijoiden esityksiä ja monipuolisesti näytteilleasettajia. Savonlinnan jalkaterapeuttikoulutus on mukana EU-hankkeessa, jossa kehitetään yhdessä Maltan ja Valencian yliopistojen kanssa biomekaniikan verkko-opintokokonaisuutta. Hankkeen tämänhetkinen tilanne esitellään opintopäivillä. Mukana on myös jäsenyliopistojen edustajia.

Seminaarin yhteydessä on Euroopan jalkaterapiakoulutusten verkoston (Enpodhe) tapaaminen, jossa kehitetään yhteisiä osaamisalueita Eurooppaan ja laajemminkin.

Torstai-iltana kutsuvieraille järjestetään cocktailtilaisuus Savonniemisalissa.

Opintopäivien ja juhlaseminaarin tarkempi ohjelma ja aikataulut.

 

Lisätiedot

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Jalkaterapeuttikoulutus
Yliopettaja Arja Kiviaho-Tiippana, 050 312 5106
Lehtori Marjo Heikkilä, 050 312 5139
etunimi.sukunimi@xamk.fi