Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu on yhdenvertainen työyhteisö ja opiskelupaikka. Yhdenvertaisuutta ja syrjimättömyyttä edistetään ja tuetaan kaikessa toiminnassa, ja myös häirinnälle ja kiusaamiselle on Xamkissa nollatoleranssi.

Xamk haluaa vaikuttaa yhdenvertaisuuden edistämiseen entistä laajemmin ja lähti tukemaan 27.10.2018 järjestettävän Mikkeli Pride -tapahtuman yhdenvertaisuusjulistusta. Se julkaistaan Länsi-Savo -lehden etusivulla tapahtumapäivänä.

Xamk sponsoroi lisäksi Mikkeli Pride -haalarimerkit, joita voi ostaa ennen tapahtumaa ja sen aikana. Lisäksi 16 Xamkin opiskelijaa on tekemässä tapahtumalle opintoihin liittyvää työharjoittelua tai projektiopintoja.

– Yhteisöllisyys on yksi toimintaamme ohjaavista arvoista. Yhteisöllisyyden edellytys on yhdenvertaisuus, jota haluamme edistää muun muassa tukemalla Mikkeli Pride -tapahtumaa, viestintä- ja markkinointipäällikkö Tiivi Pukkila-Nupponen kertoo.

– EK:n elokuussa lanseeraama Työ ei syrji -kampanja herättelee asenteiden muuttamiseen työelämässä – olemalla mukana Mikkeli Priden kaltaisissa tapahtumissa voimme vaikuttaa asenteisiin jo opiskeluvaiheessa. Jatkossa haluamme olla mukana muidenkin kampuskaupunkiemme vastaavissa tapahtumissa, vastuullisuusjohtaja Olli Ervaala jatkaa.

Lisätiedot

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
vastuullisuusjohtaja, opetuksen palvelujohtaja Olli Ervaala, 044 702 8507
viestintä- ja markkinointipäällikkö Tiivi Pukkila-Nupponen, 040 521 1809
etunimi.sukunimi@xamk.fi