Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Xamkin nimissä on lähetetty huijauskirjeitä. Englanninkielisissä kirjeissä kerrotaan henkilön saaneen opiskelupaikan Xamkin Post Graduate Diploma -täydennyskoulutuksesta. Huijauskirjeen mukana on maksutiedot ja lasku, minkä maksamalla opiskelijan pyydetään vahvistamaan opiskelupaikan vastaanottaminen. Maksutiedot ohjaavat tuntemattomalle liettualaiselle pankkitilille.

Opiskelupaikan saamisesta kertovan huijauskirjeen otsikkokentässä lukee ”Notification of the student selection results” ja se on päivätty lähetetyksi 2.2.2024. Opiskelijavalinnat kyseiseen koulutusohjelmaan on todellisuudessa tehty jo loka-marraskuussa 2023, ja tulevat opiskelijat ovat saaneet tiedon ja maksaneet maksun jo aiemmin.

Xamk ottaa yhteyttä kaikkiin kyseisiin Post Graduate Diploma -ohjelmaan hakeneisiin henkilöihin, jotka eivät ole tulleet valituiksi opintoihin, ja kertoo tilanteesta. Jos olet saanut 2.2.2024 päivätyn hyväksymiskirjeen, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä admissions@xamk.fi

Lisätietoja 

Ari Lindeman
Koulutusjohtaja
Liiketalouden koulutusyksikkö 

ari.lindeman@xamk.fi

p. 050 590 7540