Kotkan kaupungin Terveydenedistämisyksikkö ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamk) sairaanhoitajaopiskelijat järjestävät koko perheelle suunnatun hyvinvointitapahtuman.

Aika:     lauantai 5.5.18 klo 10–14
Paikka: Xamk, Kotkan kampus, Pääskysentie 1, Kotka

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, ja sen tavoitteena on terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen monipuolisin keinoin.

Ohjelmassa on paljon erilaisia toimintamahdollisuuksia ja tietoiskuja. Onnellisuuden kulmakivistä ja elämänasenteista tulee kello 12 kertomaan positiivisuuspuhuja, poliitikko ja kansalaisaktivisti Juha Huhtala.

Aikuisille on luvassa mm. ilmaista verenpainemittausta, kolesterolimittaus 10 eurolla ja 30 ensimmäiselle korva-akupunktiota. Lisäksi tarjolla on ohjeistusta sydäniskurin käytöstä.

Lasten käytössä on pomppulinna, temppurata ja polkuautoja, ja nallesairaalaan voi tuoda oman pehmolelun terveystarkastukseen. Lapset voivat ottaa myös kasvomaalauksen tai maalata itse ikkunoita.

Mukana tapahtumassa ovat Sydänliitto, Hyväntuulen Kuntoklubi, Hyvinvointikeskus Huuma, personal trainer Heidi Virta, Metsolan koulun vanhempainyhdistys, Kirjastoauto Ilona, Kymenlaakson Martat ry, SPR, Karhulan Katajaiset sekä Diabeteshoitajat ry.

Kotkan kaupunki järjestää Yhdessä!-tapahtuman jo kuudetta kertaa. Xamkin sairaanhoitajaopiskelijat ovat olleet mukana kolmesti, tapahtumajärjestelyt ovat osa heidän opintojaan.

Lisätiedot

Kotkan kaupungin Terveydenedistämisyksikkö

Terveydenedistämisen koordinaattori Johanna Sipari,
040 778 6354, johanna.sipari@kotka.fi
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Terveysalan ja ensihoidon koulutusyksikkö

Opiskelija Janni Joas, janni.joas@edu.xamk.fi
Lehtori Satu Sällilä, 044 702 8704, satu.sallila@xamk.fi
Lehtori Sari Engelhardt, 044 702 8708, sari.engelhardt@xamk.fi