Hanke edistää rajat ylittävää kestävää talouskasvua tukemalla yrittäjyyttä ja yritysyhteistyötä bioteknologian ja kiertotalouden aloilla.

Business in Biotechnology and Circular Economy (BBC1) -hankkeen tavoitteena on parantaa rajat ylittävää (Suomi-Venäjä) yhteistyötä ja luoda yrityksille uusia liiketoimintamahdollisuuksia bioteknologian ja kiertotalouden aloilla. Hanketta rahoittavat Euroopan unioni, Venäjän federaatio ja Suomen tasavalta.


Hankkeen erityistavoitteet:

1. Parannetaan rajat ylittävää kestävää talouskasvua tukemalla yrittäjyyttä ja yritysyhteistyötä bioteknologian ja kiertotalouden aloilla.

2. Parannetaan yritysten välistä yhteistyötä bioteknologian ja kiertotalouden alalla (Venäjä-Suomi).

3. Edistetään yrittäjyyttä, uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja tieteellisten tutkimustulosten kaupallistamista.

4. Parannetaan suomalaisten ja venäläisten biotekniikka- ja kiertotalous-alojen yritysten osaamistasoa ja kilpailukykyä rajat ylittävillä markkinoilla.

 

Hankkeen viralliset verkkosivut: www.biocircularbusiness.com 

 

Lisätietoja

Päätoteuttaja:
Saija Tillgren, project manager
050 387 2691
saija.tillgren(a)mikseimikkeli.fi

Anna-Maija Torniainen
project manager
040 628 0901
anna-maija.torniainen(at)xamk.fi

Ajankohtaista

Finnish and Russian startups in the field of biotechnology and circular economy in the search of business opportunities

Creating a carbon neutral economy, finding sustainable energy solutions and improving environmental quality of products are challenges to be tackled globally. The demand for greener solutions is acute and new business opportunities are appearing for companies operating in the industry. Business in Biotechnology and Circular Economy (BBC1) project helps Finnish and Russian companies in the...

Faktat

Business in Biotechnology and Circular Economy (BBC1)

01.09.2019 - 28.02.2022

Toteuttajat

Hallinnoija: Miksei Mikkeli

Osatoteuttajat: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Pienyrityskeskus (Xamk Pyk), Saint Petersburg National Research University of Information Technologies, Mechanics and Optics" (ITMO yliopisto) ja the Association for Environmental Partnership (AsEP).

Painoalat: Digitaalinen talous
Ammattikorkeakoulun tutkimuskeskus: Pienyrityskeskus

Budjetti

Kokonaisbudjetti: 924 261 €

Xamkin osuus kokonaisbudjetista: 197 252 €

Rahoittaja ja päärahoituslähde: ENI CBC – ohjelma. Ohjelmaa rahoittavat Euroopan Unioni, Venäjän Federaatio ja Suomen tasavalta.

Asiasanat