Elintarvikevienti uramahdollisuutena
ELOA-hankkeen toisen pilottikoulutuksen opiskelija, Hanna-Mari Romakkaniemi Rovaniemeltä kertoo blogitekstissä ajatuksistaan Elintarvikeviennin osaamiskoulutuksesta (30 op). Toinen koulutus alkoi 2.11.2020 ja kestää 6.5.2021 saakka. Elintarvikeviennin osaamiskoulutus alkoi viime vuoden puolella marraskuussa ja kolme kuudesta koulutusmoduulista ovat nyt takana. Ensimmäisissä koulutuspäivissä perehdyttiin tulevaisuuden ennakointiin Leena Jokisen johdolla sekä perustietoihin elintarvikealasta Hannu Pekkalan johdolla. Joulukuussa perehdytysvuorossa olivat liiketoiminnan perusteet … Jatka artikkelin Elintarvikevienti uramahdollisuutena lukemista
Kopioi ja liitä tämä koodi WordPress-sivustollesi luodaksesi upotteen
Kopioi ja liitä tämä koodi sivustollesi luodaksesi upotteen