Löydä ratkaisuja alueesi elinvoiman kehittämiseen

Ammattikorkeakoululla on tiiviit
työelämäyhteydet maakuntien merkittäviin työnantajiin. Haluamme yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa vahvistaa ja uudistaa Kaakkois-Suomen elinvoiman.

Xamk uudistaa Kaakkois-Suomen elinvoiman.

Kuinka voisimme palvella?

Xamkista apua moniin eri tarpeisiin
Lue kokemuksia Xamkin ja elinkeinoelämän yhteistyöstä
Löydä asiantuntija

Xamkin laajat palvelut ovat käytössäsi

Oli kyse sitten innovaatioiden kehittämisestä, henkilöstön osaamisen vahvistamisesta, yrittäjyyden tukemisesta tai vaikkapa infrojen sekä toimitilojemme hyödyntämisestä, olemme täällä auttamassa. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä löytääksesi juuri sinulle sopivan ratkaisun!

.

Asiantuntijapalvelut Asiantuntijat työskentelemässä toimistotiloissa.

Asiantuntijamme ovat apunasi, kun haluat testata, tutkia tai kokeilla uutta. Monipuolisia tuotekehitys-, mittaus- ja analysointipalveluja tuotetaan eri alojen laboratorioissa alueen yritysten ja elinkeinoelämän tarpeisiin.

Henkilöstökoulutukset Koulutustilaisuus modernissa toimistossa.

Osaava henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara ja kilpailukyvyn tekijä. Henkilöstökoulutuksilla Xamk tukee yritysten toimintaedellytyksiä ja on vauhdittamassa alueen kehitystä ja kasvua.

Opiskeljayhteistyö

Xamkissa on noin 12 500 opiskelijaa, joiden osaamista yritykset ja muut organisaatiot voivat hyödyntää monin eri tavoin. Opiskelijamme voivat olla mukana erilaisissa projekteissa, toteuttaa opinnäytetyön tai suorittaa harjoittelun.

Ajankohtaista aluevaikuttamisen työssä

Kiinnostaako yhteistyö?

Haluatko kehittää innovaatioita, vahvistaa henkilöstösi osaamista tai tehdä yhteistyötä opiskelijoidemme kanssa? Me voimme auttaa! Täytä verkkolomakkeemme ja ota ensimmäinen askel kohti yhteistyötä!