Sirkat soppaan ammattikeittiöissä iltapäivän materiaali liitteenä. Tapahtumaan osallistui 43 henkilöä.

 

Hyönteisten käyttö ammattikeittiössä. CMO Jonas Aaltio. EntoCube.

Video: http://namtar.kyamk.fi/vod/xamk/sirkkaasoppaan/kaytto.mp4

Pp -esitys: https://drive.google.com/open?id=16TP0ZcG0uD7Ce3KLPlUvwodrQzvicZb1

ravintoarvoja: https://1drv.ms/b/s!AtbU41WL9K1UgYcMYna8nEHRNmTIcA

 

Hyönteisten käyttö ammattikeittiössä elintarvikelainsäädännön näkökulma. Ylitarkastaja Riina Keski-Saari. Evira.

http://namtar.kyamk.fi/vod/xamk/sirkkaasoppaan/lainsaadanto.mp4

ja liitteenä pp- esitys.