Active Life HUB -hankkeen tietoiskut

Active Life Labin luotsaama Active Life HUB -hanke järjestää vkolla 13 tietoiskut hankkeen sisällöstä, hyödyistä ja tavoitteista ja kutsuu samalla mukaan uusia osallistujia.

Ennakkoilmoittautumista tietoiskuihin ei tarvita: tapahtumalinkit ti 26.3. ja ke 27.3. klo 14 – 14.45 MS Teams -alustalla pidettäviin webinaareihin löytyvät Active Life Labin sivustolta:  Vaikuttavia tapahtumia – Active Life Lab

HUBi, ekosysteemi, klusteri? Active Life HUB -hankkeen luonne on eteenpäin katsova, kehityshaluinen ja kansainvälistyvä, ja sen rooli on merkityksellinen Etelä-Savon elinvoiman ja hyvinvointialan toimintaedellytysten tukemisessa.

Active Life HUB -hanke vaikuttaa hyvinvointialan moottorina Etelä-Savossa, älykkään erikoistumisen ytimessä. Hanke lisää Active Life Labin kehittämisosaamisen tunnettuutta ja saatavuutta koko maakunnan alueella ja valjastaa sen ekosysteemitoiminnan käynnistämiseen ja tuotteiden ja palveluiden lisäarvon, markkinoinnin ja myynnin kasvattamiseen.

Hanke myös kokoaa  hyvinvoinnin kattoteeman alle monialaisesti kulttuuria, luontoa, matkailua ja teknologiaa hyödyntäviä alan toimijoita, konsepteja ja liiketoimintamahdollisuuksia.

Etelä-Savon hyvinvointialan yrittäjät/yritykset, kausityöntekijät ja alalle aikovat sekä kunnalliset alan kehittämisestä ja yritysten toimintaedellytyksistä vastaavat tahot – kiinnostaisiko teitä liittyä osaksi maakunnan hyvinvointialan kärkeä?

Tervetuloa kuulolle ja kiinnostumaan Active Life HUB -hankkeen mahdollisuuksista – verkostoidutaan ja kehitetään yhdessä!

Lisätiedot: Projektipäällikkö Katja Kiukas, katja.kiukas@xamk.fi; puh. 050 3440 856

Hankkeen esittelysivu: Active Life HUB – hyvinvointialan ekosysteemi Etelä-Savoon – Xamk