Come and let AI assist in your business journey!

Tekoälyn hyödyntäminen yrityksissä ja yhteisöissä puhuttaa, mutta onko tekoälystä saatavilla liiketoimintaetua? Mistä kannattaisi aloittaa kun pohtii tekoälyn käyttöä oman yrityksen ja yhteisön toiminnassa?

Tule kuulemaan Memory Labin tarjoamista mahdollisuuksista tekoälykokeiluihin ja tekoälyosaamisen kasvattamiseen! Tässä avoimessa tilaisuudessa kehittäjät ja yritystoimijat kertovat miltä tekoälymaisena nyt näyttää ja mihin katse kannattaa suunnata tulevaisuudessa. Tilaisuudessa kuulet myös uusimmat tiedot Xamkiin rakentuvan Memory Labin palveluista.

 

Ohjelma 16.8. Sodan ja Rauhan keskus Muistissa:

12.30-13.00 Kahvitarjoilu auditorion aulassa

13.00-15.00 Luentotilaisuus auditoriossa ja streamattuna

  • Tervetuloa Memory Labiin, Noora Talsi, Xamk
  • How AI is Transforming Industries and Driving Innovation, Ulisses Camargo, Mindhive (in English)
  • Memory Labin teknologiat, Samuli Kunttu, Fujitsu
  • Tekoälyohjelmistot ja yhteistyö, Niki Loppi, NVIDIA
  • Miten yritykset ja yhteisöt voivat hyödyntää Memory Labia, Anssi Jääskeläinen, Xamk

Ilmoittaudu mukaan joko Muistiin tai verkkostriimiin.

 

Kaksikielinen tilaisuus järjestetään osana Memory Lab digitaalisuuden kokeilu- ja innovaatiokulttuurin ajurina Etelä-Savossa -hanketta. Hanke auttaa eteläsavolaisia toimijoita tunnistamaan eri toimialojen yhteisiä haasteita ja erityispiirteitä, rakentamaan yhteistyöverkostoa ja yhteiskehittämään palveluita digitaalisuuden ja innovoinnin keinoin.  Hanketta rahoittaa Etelä-Savon maakuntaliitto Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen määrärahasta.