Etämyyntivalmennussarja

Lisää potkua ja boostia myyntiin!

Joulukuussa alkaa hieman erilainen, käytännönläheinen verkkovalmennussarja, jossa kiinnostavat persoonat antavat kymenlaaksolaisille yrittäjille, myyjille ja asiantuntijoille vinkkejä bisneksen pyöritykseen verkon välityksellä.

Neliosainen valmennussarja starttaa 1.12. ja silloin huippukoripalloilija Juho Nenonen jakaa parhaat vinkkinsä huippusuorituksen ja hyvän vireen säilyttämiseen myös kentän ulkopuolella.

Verkkovalmennusten aikataulu ja teemat:

ti 1.12. klo 12-13 ENERGIA – Kuinka olla vireessä etänä? – Juho Nenonen
ti 15.12. klo 9-10 STUDIO – Kuinka rakennat mielenkiintoisen etätyöpisteen? – Lassi Hurskainen
ti 19.1. klo 9-10 ESIINTYMINEN – Kuinka näytät parhaat puolesi heti aamusta – Antti Mäkinen
ti 2.2. klo 9-10 KOHTAAMINEN – Kuinka saan asiakkaan auki etänä? – Jani Piipari

Valmennussarja on maksuton kymenlaaksolaisille yrityksille ja organisaatioille.

Energia – Huippusuoritus kentällä ja sen ulkopuolella 

Juho Nenonen on ammattikoripalloilija ja yrittäjä. Ilmiömäinen tarinan kertomisen taito, oivallukset ja tipsit pakattu tiiviiseen tunnin pakettiin. Juho pohtii ja oivalluttaa teeman ”kuinka olla vireessä etänä” -ympärillä. 

Studio – Miltä kotistudion tulisi näyttää 

Lassi Hurskainen on kikkamaisteri ja kävelevä ideanikkari. Lassi kertoo ymmärrettävästi, miten (koti)-toimiston saa pikkuvirittämisellä toimimaan entistä paremmin etäkohtaamisissa.  

Esiintyminen – Terve itseluottamus kameran edessä  

Antti Mäkisellä on jäljittelemätön tyyli kohdata katsoja. Kaikki kumpuaa asiantuntemuksen ja taidon lisäksi asenteesta. Antilta TOP3 vinkit näistä teemoista. 

Kohtaaminen – Miten kohdata asiakas etänä? 

Jani Piipari on myyntivalmentaja ja myynnin moniottelija. Asiakas on usein niukkasanainen etänä ja kontaktin luominen on hankalaa. Jani avaa työkalupakin tämän haasteen edessä.   

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ LINKISTÄ

Verkkovalmennuksen osallistumislinkki toimitetaan valmennusta edeltävänä päivänä sähköpostiisi.

Xamkin, Cursorin ja Kinnon toteuttama Yrittäjän tukiverkko -hanke tukee kymenlaaksolaisia yrityksiä koronapandemian aiheuttamassa poikkeuksellisessa tilanteessa. Hankkeen tavoitteena on yritysten muutosvalmiuksien lisääminen ja erityisesti digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen. Hanketta rahoittaa Kymenlaakson liitto, maakunnan omaehtoinen kehittäminen (MOKRA).