Juvan Ikäruoka-info – Tule tutustumaan ja keskustelemaan yhteisöllisen ruokailun kokeiluista!

Ikäruoka-infotilaisuus to 28.10. klo 15–17 Juvalla

 

Tervetuloa tutustumaan Ikäruoka 2.0 -hankkeen Juvan kehittämisyhteistyöhön sekä kuulemaan ja keskustelemaan marras-joulukuussa toteutettavista, erityisesti kotona asuville ikäihmisille suunnatuista Syödään yhdessä -tilaisuuksista

Kaikille kiinnostuneille avoin info- ja keskustelutilaisuus järjestetään torstaina 28.10. klo 15–17 Juvan kunnantalon valtuustosalissa, osoite: Juvantie 13. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen ti 26.10. mennessä jollekin seuraavista:

* Niina Rantakari, Xamk, niina.rantakari@xamk.fi, p. 040 624 7710

*  Eija Luukkonen, Juvan seniorit ry, Juvan Seudun Sydänyhdistys ry,
luukkonen.eija@hotmail.com, p. 050 574 2956 (tekstiviestillä)

* Heikki Karvinen, Eläkeliiton Juvan yhdistys ry,
hvkarvinen@hotmail.com, p. 040 746 7349 (tekstiviestillä)

Lämpimästi tervetuloa!

 

Ikäihmisten yhteisölliset ruokailut eli Syödään yhdessä -tilaisuudet on ideoitu yhdessä Juvan alueen eri sektoreiden toimijoiden kanssa. Ne ovat osa keväällä käynnistynyttä Juvan Ikäruoka-kehittämisyhteistyötä. Voit tutustua kehittämisen vaiheisiin Ikäruoka 2.0 -hankkeen verkkosivustolta Juvan Ikäruoka-kehittämisryhmän omasta osiosta.

 

Ikäruoka 2.0 -hanke – Hyvää syömistä tukevia palveluita kotona asuville ikäihmisille

Juvan Ikäruoka-kehittämisryhmän toiminta on osa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Gerontologinen ravitsemus Gery ry:n toteuttamaa Ikäruoka 2.0 -hanketta. Hankkeessa kehitettäviin ikäihmisten palveluihin kuuluvat laajasti erilaiset kauppa-, ravintola-, koulutus- ja ohjauspalvelut. Tavoitteena on lisätä ruokaan liittyvien palvelujen saatavuutta, saavutettavuutta, kiinnostavuutta ja hyväksyttävyyttä.

Kohderyhmänä ovat kotona asuvat ikäihmiset, erityisesti hiljattain eläkkeelle jääneet, yksin asuvat, vasta leskeytyneet sekä sellaiset ikääntyneet, joiden toimintakyky on heikkenemässä.

Ikäruoka 2.0 -hanke saa sosiaali- ja terveysministeriön myöntämää valtionavustusta terveyden edistämisen määrärahasta.

#ikaruoka #teemarahaa