Uudistuva Xamk, tulevaisuuden korkeakoulu -verkkotapahtuma: Kansainvälisyys

Marraskuun 21. päivä klo 13.00- 14.30 järjestettävän, kaikille avoimen tapahtuman teemana on kansainvälisyys. Verkkotapahtumassa opit tunnistamaan monikulttuurisuuden mahdollisuuksia sekä omia kompetenssejasi, joita voit vahvistaa, kun toimintaympäristömme kehittyy ja kansainvälistyy.

Aicha Manai

Verkkotapahtuman alustajana aiheesta Minä kansainvälisessä työyhteisössä toimii yrittäjyyden, maahanmuuttokysymysten sekä diversiteetin ja inkluusion asiantuntija Aicha Manai, joka haluaa auttaa organisaatioita kohtaamaan tulevaisuutta ja hyödyntämään monimuotoisuuden mahdollisuuksia. Ekonomi, yritysneuvoja ja työelämävalmentaja Manai uskoo, että monimuotoisuus tekee yhteiskunnasta ja organisaatioista kestävämpiä ja menestyksekkäämpiä. Alustuksen jälkeen arjen kokemuksia kansainvälisestä sairaanhoitajakoulutuksesta jakaa Xamkin lehtori Marjo Piispa.

Iltapäivä jatkuu yhdessä kv-toimintaan rohkaisua hakien. Tilaisuudessa on tilaa niin huolille kuin ratkaisuillekin, joiden avulla syntyy yhteistä ymmärrystä ja vahvuutta toimijuuteen. Tule ja tuo näkemyksesi ja asiantuntemuksesi virtuaaliseen suunnittelupöytäämme: erilaiset näkökulmat ovat kultaakin arvokkaampia. Tilaisuuden aikana saat myös tietoa henkilöstön kielikoulutustarjonnasta. Tule mukaan – tehdään yhdessä Xamkista tulevaisuuden korkeakoulu!

 

Uudistuva Xamk, tulevaisuuden korkeakoulu -tapahtumat liittyvät Xamkissa käynnissä olevaan isoon UusiX2030-uudistukseen ja valtakunnalliseen, kaikkien Suomen korkeakoulujen yhteiseen Digivisio 2030 -uudistukseen.  Tilaisuuden kieli on suomi, ja tilaisuus taltioidaan Xamkin sisäiseen käyttöön. Tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista. Liity mukaan tietokoneella, mobiilisovelluksella tai kokoustilan laitteella linkin kautta: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

 

Tervetuloa uudistamaan Xamkia, tulevaisuuden korkeakoulua!

 

Lisätiedot: Opetuksen kehityspäällikkö Sini Jussila ja Muutoskoordinaattori Mirva Pilli-Sihvola (etunimi.sukunimi@xamk.fi)