Lauri Järvilehto: Ketterä oppiminen muuttuvassa maailmassa -webinaari

Ti 29.8.2023 klo 10-11, Teams

MUuttuva Maailma ja muuttuvat toimintaympäristöt, digitalisaatio, etätyö sekä jatkuva oppiminen ja itsensä kehittäminen ovat yhä tärkeämmässä roolissa toimintaympäristöjen jatkuvissa muutoksissa. 

Itsensä johtamisesta on tullut yhä tärkeämpää ja vaatii ajan hermoilla pysymistä yhä enenemissä määrin.  ”Ketterä oppiminen muuttuvassa maailmassa” -webinaari käsittelee uusien ketterien oppimisratkaisujen kehittämistä työelämässä, huomioiden itsensä johtamisen tärkeimmät ajurit, kuten sisäinen motivaatio sekä yhteisöllisten metataitojen kehittäminen.

  • Muutostrendit: mikä muuttuu juuri nyt, miksi – ja miten se vaikuttaa elämäämme? (teknologian kehitys, markkina- ja työmarkkinarakenteiden muutokset, työskentelytavat)
  • Yrittäjyys ja yrittäjämäinen asenne (mitä on yrittäjämäinen asenne ja miten sitä voi soveltaa missä tahansa työssä, kasvun ajattelutapa, miten yrittäjä voi toimia muuttuvassa maailmassa, mahdollisuuksien tunnistaminen)
  • Itsensä johtaminen ja jatkuva oppiminen (sisäinen motivaatio, tuottavuus ja keskittyminen, jatkuvan oppimisen menetelmät, osaamisen päivittäminen)

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ 29.8.2023 klo 9 MENNESSÄ!

 

Puhujana: Lauri Järvilehto, FT, on Aalto-yliopiston työelämäprofessori ja Aalto Ventures Program -yrittäjyyskoulutusohjelman johtaja, tietokirjailija ja sarjayrittäjä. Lauri uskoo kasvun ajattelutapaan, kuinka tulevaisuuden työ vaatii jatkuvaa oppimista, ja kuinka luovuutta voidaan hyödyntää niin työssä kuin arjessakin.

 

Webinaari toteutetaan Teamsissa. Teams-linkki webinaariin lähetetään erikseen ennen webinaarin alkamista. Osallistuminen vaatii ilmoittautumista! Webinaari tallennetaan ja on osallistujien katsottavissa 1kk ajan.

Webinaari on osa Yrittäjyyden Kolmas Aalto -hanketta, joka saa Etelä-Savon ELY-keskuksen kautta Euroopan sosiaalirahaston osarahoitusta.

Muutokset ovat mahdollisia.


LISÄTIEDOT:

Minna Simolin, 050 5911 297, minna.simolin@xamk.fi