PERUTTU: MEIJÄN ANKKAPURHA -TARINAKAHVILA

TAPAHTUMA PERUTTU JA PYRITÄÄN JÄRJESTÄMÄÄN MYÖHEMMIN

Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin (alunperin suunniteltu ke 17.11.)

 

Tervetuloa Tarinakahvilaan!

Paikkana Nuorisokeskus Anjala, Ankkapurhantie 6A, 46910 Kouvola, kokoustila Vintti (päärakennuksen 2. krs)

Tarinakahvilat ovat kaikille avoimia tilaisuuksia, johon saa tulla kertomaan, kuuntelemaan ja osallistumaan keskusteluun. Tarkoituksena on löytää ja nostaa esiin kiinnostavia tarinoita kylästä ja kyläläisiltä. Tilaisuudessa jutellaan vapaamuotoisesti kahvikupposten äärellä.

Mitkä ovat sinulle tärkeitä paikkoja? Millaista elämä on ollut ja on nyt? Minkälaisia tarinoita ja legendoja kylällä liikkuu? Mitkä ovat kylän parhaat puolet? Ennen kaikkea, mikä tekee Ankkapurhasta Ankkapurhan? Millainen paikka, käyntikohde tai virkistysalue se on paikallisille?

Tarinakahvila keskittyy Ankkapurhan alueeseen Anjalan ja Inkeroisen välissä, mutta mielellään kuulemme tarinoita kylistä joen molemmin puolin!

Ihan tavalliset tarinat, tapahtumat, muistot ja sattumukset riittävät, ne kun tekevät kustakin kylästä ainutlaatuisen. Emme siis etsi maailmaa mullistaneita tapahtumia tai sankaritarinoita!

Voit ottaa mukaasi valokuvia lempipaikoista tai tärkeistä tapahtumista.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu!

Ilmoittaudu mukaan 10.11 mennessä tästä linkistä.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Xamkin Älykkäät kulttuurikylät -hanke ja Kymenlaakson museo.

Älykkäissä kulttuurikylissä Kymenlaakson kyliä kehitetään kohti kestäviä asumisen, vapaa-ajan ja työskentelyn paikkoja kulttuuriympäristöt huomioiden. Toiminnassa keskitytään etätyön, innovaatioiden ja kulttuurihyvinvoinnin tuomiin mahdollisuuksiin kylien elinvoiman lisäämisessä.

Kymenlaakson museo Kotkassa on kulttuuriperinnön asiantuntija, kumppani ja mahdollistaja koko maakunnassa. Luomme mahdollisuuksia yhdessä tekemiseen. Toimintamme lähtee asukkaiden tarpeista ja haluamme kehittää palveluja yhteistyössä alueen yhteisöjen kanssa.