Webinaari: Muutoskyvykkyys onnistumisten raaka-aineena

Muutoskyvykkyys onnistumisten raaka-aineena

Tervetuloa mukaan webinaariin keskiviikkona 14.10  klo 14.30-16.00.

Kokenut yritysvalmentaja, coach Sirpa Salin-Suolanen Vastuuvalmennus Oy:stä antaa vinkkejä oman ja yrityksen muutosvalmiuksien ja muutoskestävyyden vahvistamiseen.

”Voimakkaat muutoksen tuulet puhaltavat ympärillämme normaalien syysmyrskyjen lisäksi. Digitaalisuus asettaa uusia haasteita ja mahdollisuuksia työskentelytapoihimme, työyhteisössä meidän pitää toimia itseohjautuvasti, johtajan odotetaan olevan joukkojensa valmentaja, työtä pitäisi tehdä monipaikkaisesti ja ammattiakin pitäisi pystyä vaihtamaan useamman kerran työvuosien aikana. Ammatillisia ja henkilökohtaisia verkostoja pitää kasvattaa ja omista lähimmäisistä pitää huolehtia. Ai niin ja se korona. Melkoinen paletti meillä jokaisella on hallittavana.”

 

Sirpa Salin-Suolanen jakaa ajatuksiaan ja kokemuksiaan siitä, millä keinoilla voimme vahvistaa ja mitä ehkä uusia keinoja voimme ottaa käyttöön, jotta pystymme kohtaamaan ja käsittelemään meitä kohtaavat muutokset isoimmitta kolhuitta. Sirpa käsittelee aihetta esimerkkien ja kokemusten kautta unohtamatta teoreettista viitekehystä.

Tavoitteena on, että saat webinaarista lisää virtaa ja keinoja kulkea kohti syysmyrskyjä ja toimintaympäristön muutoksia.

Webinaari on suunnattu yrittäjille ja yrityksissä työskenteleville toimialaan katsomatta.

Webinaari järjestetään Teams-alustalla ja ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki Teamsiin edellisenä päivänä.

Webinaari on maksuton.

Lämmin kiitos kaikille webinaariin osallistujille!

Xamkin, Cursorin ja Kinnon toteuttama Yrittäjän tukiverkko -hanke tukee kymenlaaksolaisia yrityksiä koronapandemian aiheuttamassa poikkeuksellisessa tilanteessa. Hankkeen tavoitteena on yritysten muutosvalmiuksien lisääminen ja erityisesti digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen. Hanketta rahoittaa Kymenlaakson liitto, maakunnan omaehtoinen kehittäminen (MOKRA).