Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu jatkaa opetustaan hybridimallilla 30.5.2021 asti vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi. Myös kevään valmistumisjuhla 28.5. järjestetään ainoastaan verkkotapahtumana. 

Hybridimallissa ensimmäisen vuoden opiskelijat ovat Information Technology -koulutusta lukuun ottamatta lähiopetuksessa ja jatkavien opiskelijoiden teoriaopetus järjestetään etänä. Käytännön opetuskuten simulaatiot, laboraatiot ja muu vastaava käytännön harjoitusjärjestetään kaikille opiskelijoille suunnitelmien mukaisesti lähiopetuksena, ja niissä on suojainpakko 

Viranomaisten määräyksestä tai suosituksesta Xamkin yksittäiset kampukset siirtyvät hybridimallista kokonaan etäopetukseen annetuksi määräajaksi. Hybridimalliin palataan heti määräajan päätyttyä. 

Savonlinnan etäopetus jatkuu 7.3. asti 

Sosterin suosituksen mukaisesti Xamk jatkaa Savonlinnan kampuksen etäopetusta 7.3.2021 asti. Simulaatioita, laboraatioita ja muita harjoituksia ei järjestetä 7.3. asti, ja kaikki kampuksen palvelut ovat suljettuina. Myös kaikki Savonlinnan kampuksella opiskelevien harjoittelut on Sosterissa keskeytetty 7.3. asti. 

Kotka ja Kouvola etäopetuksessa 28.2. asti – Mikkeli hybridimallissa 

Kymsoten linjauksen mukaisesti Kotkan ja Kouvolan kampukset ovat tämänhetkisen tiedon mukaan etäopetuksessa 28.2.2021 asti. 

Mikkelin kampus jatkaa edelleen hybridimallilla.

 

Lisätiedot 

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Rehtori Heikki Saastamoinenpuh. 050 312 5151 

Xamkin koronaohje