Hankkeen alku on ollut aikamoista opettelua! Projektipäällikkönä olen päässyt opettelemaan hurjasti uusia asioita ja uusien järjestelmien käyttöä. Onnekseni organisaatiossamme on selkeät ohjeet ja ihanan avuliasta henkilöstöä TKI-puolella. En suinkaan ole siis jäänyt haasteineni yksin.

 

Ensimetreillä olen joutunut keskittymään lähinnä hallinnolliseen puoleen, mutta odotuksissani on jo vahvasti tutkimuksen aloittaminen. Olen kuitenkin nauttinut myös muista hankkeen mahdollistamista tilaisuuksista! Pääsin tekemään elämäni ensimmäiset verkkosivut, suunnittelemaan hankejulisteen ja perustamaan blogin. Mielessäni risteilee monia mahtavia tapoja nostaa hanketta esille!

 

Sillä esille nostamista tämä hanke ansaitsee! Vaikka olen innoissani uusista työtehtävistäni projektipäällikkönä, niin silti kaikkein eniten innoissani olen hankkeen tavoitteista ja tuloksista. Minulla on mahdollisuus vaikuttaa betoniteollisuuden päästöintensiivisyyden pienenemiseen ja aion antaa kaikkeni saadakseni aikaan muutoksen seuraavien 22 kuukauden aikana. Asia on tärkeä ja merkityksellinen, joten otan tämän haasteen vastaan sen vaatimalla vakavuudella!

 

Tulevien kuukausien aikana kuvaan blogissani hankkeen tulosten ja toimenpiteiden lisäksi myös niiden taustalla olevia seikkoja. Avaan tarkemmin faktoja sekä betonista että hiilidioksidista, ja niiden suhteesta. Matkan varrella on paljon tutkittavaa, ja pysähdyn mielelläni kertomaan havainnoistani myös muille.

 

Päämääränä on vihreämpi betoni ja puhtaampi ympäristö. Haluan juuri sinut kulkemaan tätä matkaa kanssani kohti kestävämpää tulevaisuutta!

 

 

Elli Tykkä

Projektipäällikkö

Kirjoita kommentti

*